Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt2013. jan. 11. 18:28
41/339 anonim válasza:
ÁH, EZ HIHETETLEN, HOGY NEM VESZITEK ÉSZRE : EZ ÓRIÁSI KAMU!!!!!!
42/339 anonim válasza:
Ilyenekkel azért csak nem szórakozik senki!!!
43/339 anonim válasza:
Csaknem,ennyire csaknem hülye valaki,hogy ilyennel viccel?!
44/339 anonim válasza:
Konkrétumok nélkül tényleg elég nehéz bármit is segíteni így .. :/
45/339 anonim válasza:
Maga a kérdés tartalma, megfogalmazás mondja, konkrétumok kerülése - teljesen egyértelmű, hogy kamu!!!
De ha még ezen kívül bármilyen kétséged lenne, akkor nézd meg a kérdés kiírásánál az aláírást! 22/L , HOL VAN MÉG EGY KISMAMA AKI ÍGY ÍRNÁ ALÁ A KÉRDÉSÉT, HOGY 22/L???
46/339 A kérdező kommentje:
Szerinted,milyen kínhalált érdemelne,aki ilyennel szórakozik?szerintem a legrosszabbat.
2013. jan. 11. 19:22
47/339 anonim válasza:
Mondjuk a ráknál mi lehet rosszabb?
48/339 anonim válasza:
Beteg, fáradt! És miért ne írhatná azt egy kismama, hogy 22/l? Én is az vagyok!
49/339 anonim válasza:
Őszintén sajnálom és annyira segítenék!
50/339 A kérdező kommentje:
am h 22/L ként írtam alá lehet hibás,de most valahogy nem vagyok ama állapotban h ilyenekre gondoljak.de vérlázító h valaki azt hiszi h ezzel szórakozom.AKI ILYENNEL MER SZÓRAKOZNI?AZ POKOLRA VALÓ
2013. jan. 11. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!