Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
ma 20:35
Az a betegség amit te írsz "Sclerosis multiplex" nem állapítható meg 1-2 nap alatt. A kérdezőnek viszont hirtelen most derült ki a betegség.
huuhh...kicsit kezd elegem lenni:szerintetek:
1.Kitalálok egy ilyet ami magában aljas
2.és bizonygatom csekély 3 órát
3.anyának nem rólam kell egyedül gondoskodni...ahogy páromnak se.másik nekem tennének rosszat mrt enném magam ezen is
4.és szerintetek én képes lennék most photoshoppolni meg stb egy ilyet?ez komoly?ja pecsétet is ps-elek rá?orvosit?ami BŰNCSELEKMÉNY
Nem most derült ki a betegsége. A kérdező ezt írta: "eddig oké volt minden,a babát uh-zták többször elvégezték a négyes tesztet,vérképet a 17.héten csináltak(az orvos mondta h 16-19.hét oké)az én vérképemből derült ki h gáz van,meg persze utána vizsgáltak tovább"
Tehát a vérkép eredménye megérkezett, utána küldték még különböző vizsgálatokra.
Ha másra nem, hát emberek viselkedésének tanulmányozására félelmetesen jó ez a kérdés a hozzá tartozó válaszokkal együtt..
Én továbbra is hajlok rá, hogy a történet valós, ez esetben egy beteg emberről beszélünk, aki segítséget kér..
Ha a sztori tényleg csak fikció lenne, szintén csak azt mondanám,hogy egy nagyon súlyosan beteg (mentálisan) emberről van szó, aki ezzel szórakozik.
Így is-úgy is, nagyon szomorú ez az egész, továbbra sem látom értelmét a hőbörgésnek, vagdalkozásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!