Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/339 anonim ***** válasza:
68%
Dolgoznak? A lányukról-párjukról-gyermekük anyjáról kiderül, hogy halálos beteg és a baba is veszélyben van, akkor nem rohannak hozzá, hanem péntek este fél 9kor még mindannyian dolgoznak? Na ez kicsit hihetetlen, Egy családtagod vagy barátod sincs?
2013. jan. 11. 20:35
 112/339 A kérdező kommentje:
a pecsétet is pgotoshoppolom rá?
2013. jan. 11. 20:40
 113/339 anonim ***** válasza:
76%

ma 20:35

Az a betegség amit te írsz "Sclerosis multiplex" nem állapítható meg 1-2 nap alatt. A kérdezőnek viszont hirtelen most derült ki a betegség.

2013. jan. 11. 20:43
 114/339 A kérdező kommentje:

huuhh...kicsit kezd elegem lenni:szerintetek:

1.Kitalálok egy ilyet ami magában aljas

2.és bizonygatom csekély 3 órát

3.anyának nem rólam kell egyedül gondoskodni...ahogy páromnak se.másik nekem tennének rosszat mrt enném magam ezen is

4.és szerintetek én képes lennék most photoshoppolni meg stb egy ilyet?ez komoly?ja pecsétet is ps-elek rá?orvosit?ami BŰNCSELEKMÉNY

2013. jan. 11. 20:44
 115/339 A kérdező kommentje:
nem,nem scerlozis
2013. jan. 11. 20:45
 116/339 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mi lenne ha végre feltöltenéd vagy megmondanád mi bajod én még nem irtam neked de szerintem is kamu az egész amit irsz.Élvezed hogy sokkolod a népet amugy mi a kérdés?Teljesen normális ha egy haldoklo atomjaira hullik ezt kivédeni nem tudod
2013. jan. 11. 20:47
 117/339 anonim ***** válasza:
69%
Számítógépen miért lenne bűncselekmény? Okos vagy ám! Akkor lenne bűncselekmény ha fölhasználnád!!
2013. jan. 11. 20:47
 118/339 anonim ***** válasza:
100%

Nem most derült ki a betegsége. A kérdező ezt írta: "eddig oké volt minden,a babát uh-zták többször elvégezték a négyes tesztet,vérképet a 17.héten csináltak(az orvos mondta h 16-19.hét oké)az én vérképemből derült ki h gáz van,meg persze utána vizsgáltak tovább"

Tehát a vérkép eredménye megérkezett, utána küldték még különböző vizsgálatokra.

2013. jan. 11. 20:49
 119/339 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ez most már tényleg olyan mint valami nagyon elb.szott morbid barchoba játék. Már megbocsáss, de én is anya vagyok, és ha a fiammal BÁRMI komoly történne, SEMMI DE SEMMI MÁS NEM SZÁMÍTANA ezen az egész világon. Mi az, hogy nem csak rólad kell gondoskodnia, meg a párodnak sem???? Mi lehet ma ennél előrébb való? Eddig még csak-csak hittem neked, de ez most már erősen húz a mese felé! Kezdem felhúzni magam.
2013. jan. 11. 20:49
 120/339 anonim ***** válasza:
100%

Ha másra nem, hát emberek viselkedésének tanulmányozására félelmetesen jó ez a kérdés a hozzá tartozó válaszokkal együtt..

Én továbbra is hajlok rá, hogy a történet valós, ez esetben egy beteg emberről beszélünk, aki segítséget kér..

Ha a sztori tényleg csak fikció lenne, szintén csak azt mondanám,hogy egy nagyon súlyosan beteg (mentálisan) emberről van szó, aki ezzel szórakozik.

Így is-úgy is, nagyon szomorú ez az egész, továbbra sem látom értelmét a hőbörgésnek, vagdalkozásnak...

2013. jan. 11. 20:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!