Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Kedves kérdező,akinek privit írtál...Holnap megmutatom a szüleimnek,mindetten egészségügyisek...
Majd írok legkésőbb 7főn,hogy mit mondtak,de lehet még holnap tudok majd!
Én nem értem csak a fehérvérsejted magas ami tényleg az nekem most az lett én kaptam egy atibiotikumot, meg kupot és ennyi...most én is halálos beteg vagyok és a pici is?????
Nem értem én sem hogy ebből a leletből erre hogy lehetne következtetni...Más vizsgálat nem volt?
Nem azért de így haza sem engednének és rendszeres vizsgálatokat végeznek stb...
Milyen típusú betegséged van? Ugyanazt állapította meg a labor, a nőgyógyász és egy belgyógyász? Ez alapján a lelet alapján? Azt írtad, tovább küldtek. Hová?
Nem tudom elhinni, hogy egy normális ember ilyennel viccel, de azt nem értem, hogy miért nem írod le, hogy mi a bajod ez egy anonim oldal, senki nem tudja meg, ki vagy.
Szerintem írj az orvos feleségnek legalább és nekik mond el mi a bajod...
Szerintem jó lenne ha az a doki is véleményt mondana neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!