Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kiderülne, hogy terhesek...

Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L

Figyelt kérdés
Hogy védenétek ki h atomjaira hulljatok?h meghal a kis baba is.ha egész eddig tökéletes volt minden,és az esküvőtök jan 23.án lett vna.és a babát mindenki annyira várta vna.meg a párotok anyutok,mindenki,h élné túl.mindenki szenvedne miattatok.meg ti is,pedig minden tökéletes volt

2013. jan. 11. 18:28
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/339 anonim válasza:
63%
33 hkm férje vagyok!!!!! most már tele van a f.szom, tényleg írja már le valaki mi az a halálos betegség amit egy anonim oldalon nem lehet leírni ???? !!!! mindenkit megöl a kíváncsiság meg az ideg, miért nem lehet leírni az igazságot ? ha valóban igaz a történet, akkor jobbulást, és soha ne add fel a reményt. ha pedig az orvos azt mondta hogy nem lehet megszülni azt a picit, akkor sajnos nem lehet, bele kell törődni bármennyire fáj is, a születendő gyermek érdekeit kell szem előtt tartanod!
2013. jan. 11. 22:12
 202/339 anonim ***** válasza:

Nekem mondjátok itt olvasom ezt a kérdést legalább 2 órája 30 hetes terhesen....

Nem tudok aludni mert mostmár tudni akarom az igazat!!!!

De szerintem ezzel sokan vagyunk így :)

2013. jan. 11. 22:15
 203/339 anonim ***** válasza:
100%
Ha van is baja akkor is felesleges volt ezt a kérdést feltenni, most elintézte, hogy itt üljünk sokan és olvassuk, hátha kiderül mi a baja. Én megírtam volna mi a betegség, hiszen így talán választ is kaphatott volna. Sajnálom.
2013. jan. 11. 22:19
 204/339 anonim ***** válasza:

Most már nem csak én de a kisfiam is a pocakban nagyon türelmetlen.Én szeretném tudni mi az a betegség ami miatt nem lehet esélyt adni a babádnak!??

Már az eleje óta 35 hetesen itt feszülök és figyelek és biztos hogy nem vagyok ezzel egyedül.

2013. jan. 11. 22:20
 205/339 anonim ***** válasza:
Igen,foleg ilyen huzza vonna utan megirhatta volna..Ugy se tudjuk meg hogy ki fia borja..De szerintem az orvosok akikkel eddig beszelt valamit elneztek,es feleslegesen ugrattak be.
2013. jan. 11. 22:20
 206/339 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok, egy 28hkm.

1. Én se írnék soha olyat, hogy 22/l, főleg egy ilyen témánál, csak a gyerek korát, állapotát mindenét írnám le, és ecsetelném miért nem lehet megtartani.

2. Az is, hogy felteszek egy kérdést, csak nem árulok el hozzá alap infókat... hergelem a többi kismamát :( akik ugye alapból is aggódnak mindenen. Na majd most megyek vérvételre, és már azon is aggódjak, ne csak az uh-n!

3. tényleg nem tudok öröklődő betegséget ami csak a 17. héten derül ki. Nekem addigra már több vérképen túl kellett esni. Elképzelni nem tudom mi lehet ez...

De! ha valamit nem akarok megosztani a világgal akkor nem írom ki a GYIK-re. Az meg tuti, hogy végigguglizom a vérképemet, hogy tényleg az e amit az orvosok mondanak!

Tényleg kérünk egy visszajelzést, hogy kamu e a kérdés e vagy nem?!

2013. jan. 11. 22:21
 207/339 anonim ***** válasza:
100%
Na mostmár valami legyen mert rohadtul érdekel mi van! De lassan egy producernek kellene megmutatni egész jó kis szappanopera lehetne! Kedves orvos feleség SZÉPEN KÉRLEK CSAK ANNYIT ÍRJ BETEG E!Köszi!
2013. jan. 11. 22:21
 208/339 anonim ***** válasza:
Nem tudna mit kitalálni a kérdező, úgyhogy mi sem fogjuk tudni mi az a betegség! Nem kívánok rosszat, de sajnos aki ilyennel szórakozik annak a sors tényleg ezt fogja hozni egyszer! Majd utána sírhat!
2013. jan. 11. 22:22
 209/339 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező elment aludni, mert anyuka szólt a kamasz lányának/fiának, hogy takarodó!:)))
2013. jan. 11. 22:26
 210/339 anonim ***** válasza:
100%

Csak én vagyok ilyen hülye de ha már ennyi ember hazugnak nevezett volna én meg tényleg beteg vagyok rég leírtam volna hogy mi a bajom?

És mellé szórtam vna hogy ezt akartátok de barmok akkor megkaptátok...

2013. jan. 11. 22:27
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!