Ha kiderülne, hogy terhesek vagytok, de pár hónappal később h halálos betegek, és a baba nem születhet meg mit tennétek? 22/L
Nekem mondjátok itt olvasom ezt a kérdést legalább 2 órája 30 hetes terhesen....
Nem tudok aludni mert mostmár tudni akarom az igazat!!!!
De szerintem ezzel sokan vagyunk így :)
Most már nem csak én de a kisfiam is a pocakban nagyon türelmetlen.Én szeretném tudni mi az a betegség ami miatt nem lehet esélyt adni a babádnak!??
Már az eleje óta 35 hetesen itt feszülök és figyelek és biztos hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Én is itt vagyok, egy 28hkm.
1. Én se írnék soha olyat, hogy 22/l, főleg egy ilyen témánál, csak a gyerek korát, állapotát mindenét írnám le, és ecsetelném miért nem lehet megtartani.
2. Az is, hogy felteszek egy kérdést, csak nem árulok el hozzá alap infókat... hergelem a többi kismamát :( akik ugye alapból is aggódnak mindenen. Na majd most megyek vérvételre, és már azon is aggódjak, ne csak az uh-n!
3. tényleg nem tudok öröklődő betegséget ami csak a 17. héten derül ki. Nekem addigra már több vérképen túl kellett esni. Elképzelni nem tudom mi lehet ez...
De! ha valamit nem akarok megosztani a világgal akkor nem írom ki a GYIK-re. Az meg tuti, hogy végigguglizom a vérképemet, hogy tényleg az e amit az orvosok mondanak!
Tényleg kérünk egy visszajelzést, hogy kamu e a kérdés e vagy nem?!
Csak én vagyok ilyen hülye de ha már ennyi ember hazugnak nevezett volna én meg tényleg beteg vagyok rég leírtam volna hogy mi a bajom?
És mellé szórtam vna hogy ezt akartátok de barmok akkor megkaptátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!