Vállalnátok így?
Figyelt kérdés
Teherbe estem. Tudom az én hibám, de már ez van. Az apja közölte, hogy nem tartjuk meg, én nagyon szeretném. 23 éves vagyok, már dolgozom, de még anyuéknál lakom. Anyukám is természetesre veszi, hogy nem tartom meg a babát, fel sem merült benne, hogy esetleg megszülöm. Én nem is mertem ezt mondani neki egyelőre. Egyetlen ember van, aki támogatna, egy barátnőm, de annyira tanácstalan vagyok. Minden észérv amellett szól, hogy vetessem el, de a szívem mélyén nem akarom megölni.2012. nov. 20. 09:19
61/67 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok :)
Beszéltem tegnap anyuval. Mondtam hogy elköltözöm és megtartom a babát. Sokkal jobban fogadta, mint gondoltam. Azt mondta ne költözzek sehová, elférünk nála, ha már így alakult. Egyébként megkönnyebbült, hogy szakítottam a párommal. Aki azóta is folyamatosan zaklat és fenyegetőzik, hogy baj lesz ha nem vetetem el a babát :(
2012. dec. 1. 09:25
62/67 anonim válasza:
59! Az apai elismerő nyilatkozat csak megkönnyítené a helyzetet, de nem kotelezo. A gyermektartast igy is igényelheti az anyuka, max ha az apa nem ismeri el a gyereket, dns vizsgálatra kötelezik. Itt egy probléma merülhet fel - bocs kérdező- ha mégsem öve a gyerek, akkor az anyának kell kifizetni a díjat.
63/67 anonim válasza:
De jó, hogy így döntöttél. Én gondoltam hogy anyukád nem ellenezné a babát.
Gyerektartás akkor is jár, ha nem veszi a nevére.
64/67 anonim válasza:
juhi!!!hihetetlen mennyire örülök,pedig nem is ismerlek!Gratulálok!Jól döntöttél!!
65/67 anonim válasza:
Nagyon örülök a döntésednek :)! Akkor boldog babavárást :)! Időnként mesélj magatokról!
66/67 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy igy döntöttél már vagy tizedszerre irok....a rucikkal tartom a dolgot...:-))
Irj majd privit ha gondolod!
Szia!!!
Tényleg jo hir!!!!
67/67 anonim válasza:
Szia mizus azóta?
Hogy alakulnak a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!