Vállalnátok a helyemben még egy babát?
Ami nekem szempont:
- apuka elérhető közelségben legyen (hogy a baba egyáltalán megfonjon és utána se legyek tök egyedül a két kicsivel)
- anyuka és apuka egy véleményen legyen a gyerekvállalást illetően
- meglegyen a megfelelő anyagi biztonság (nem milliókra gondolok, csak hát szeretetből nem tudom befűteni a lakást)
A vágy nekem önmagában nem elég. Ha leszakad a plafon a hitelek miatt, ha apuka messze van, akkor nem mernék belevágni.
Miközben megértem, hogy motoszkál benned a vágy egy második baba után, éppen ezért mérlegelj, hogy a hitelek meddig lesznek a nyakatokon, párod pedig mennyi ideig lesz tőletek távol. Mert ha a közeljövőben megoldódnak a problémák, akkor vállaljatok babát. Ha viszont nagyon kilátástalan most még minden, akkor várjatok (korod miatt nem lehet nagyon sokat várni, de azért kapkodni sem szabad, ha a feltételek közül semmi sem adott).
ha nagyon vágysz rá, biztos meg tudod majd oldani, hogy legyen.
Én, személy szerint nem vállalnám:
-36 év
-apa többet nincs, mint van
-anyagiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!