Problémás első terhesség után mennyi az esélye annak, hogy a második is az lesz? Ti vállalnátok ebben az esetben második babát.
Nekem az első terhességem borzasztó volt, 4 hónapig hánytam, 2 hónap kórház, aztán végig fekvés, mert elkezdett a 18. héten nyílni a méhszáj.
Viszont a rossz emlékek hamar feledésbe merültek és 2 év után megint terhes lettem - tervezetten - aztán megint 4 hónapig hánytam, ugyanúgy 12 kilót fogytam, napra pontosan úgy kerültem kétszer is kórházba mint anno, viszont a 4. hónap után már szerencsésebb voltam, mint először. :) Nem kellett feküdnöm, tornázni is járhatok, azt csinálok amit szeretnék és ami jólesik. Szerencsére még zárt a méhszáj (kop-kop) és már 29 hetes vagyok. Úgyhogy szerencsésebb vagyok most a másodikkal.
És valóban igaz, hogy nem tudhatod, hogy a következő terhesség milyen lesz. Lehet, hogy ugyanolyan problémás, de lehet, hogy sokkal, de sokkal jobb lesz! ;) Én az első 4 hónapot már most elfelejtettem, hogy milyen szörnyű volt és nem tart vissza, hogy vállaljak majd mégegyet. Hátha akkor már az elejét is megúszom. Persze kérdés az, hogy neked pl. milyen problémád volt... ;)
Minden terhesség más. Jó, hogy az elején mérlegeled a kockázatokat. A körülményeket, okokat te ismered.
Én imádom a gyerekeket, nekem már 2 problémás volt, vállalnám a 3. terhességet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!