Ti vállalnátok így a babát?
Hát nézd, a dolog ott kezdődik,ha dokik SEMMIT nem tilthatnak meg , tehát nem mondhatják azt, h "márpedig ezt a gyereket nem fogod megszülni!".
Szóval ha lelkileg könnyebb, h övék úgymond a "felelősség", hát azt megértem.
Mondjuk az sem világos nekem, hogyha az első kettő szülésed is ilyen kimenetelű volt, miért nem vigyáztatok jobban, csak egy hangyányit,h ne legyen egy 3.?????
Mert ha ésszel belegondolsz, most itt ez a kis embrió benned él, nevelkedik -és ha megszülöd lehet h 3 gyereket hagysz árván..... Abortusz akkor, dehát ezt el lehetett volna kerülni!....
Nézd, először is semmiképpen nem akarlak megbántani, tehát igyekszem jól megfogalmazni, amit mondani szeretnék.
Én is azt érzem, mint amit az előttem válaszoló. Hogy te a felelősséget nem bírod el (megértelek, én is meghoztam már ezt a döntést, és hárítottam mindenfelé). Nyilván az orvosok nem tiltottak meg semmit, hiszen nem tehetik, és nyilván mi sem fogunk tudni dönteni, mert ez egy névtelen netes fórum, senki nem élet-halál bírája.
Gyermekeid vannak, ha ennyire rossz kimenetelűek voltak a szüléseid, rájuk is gondolnod kell, természetesen. A védekezésről nem foglak kioktatni, mert a. ki vagyok én ehhez, én is belecsúsztam hasonló helyzetbe, b. nyilván nem 15 éves vagy. Megtörtént, 2 gyermekkel a hátad mögött borzasztó érzés lehet, és ha nagyon őszinte akarok lenni - lesz is. Mert úgy érzem, hogy te már döntöttél, pusztán megerősítést, felelősségvállalást vársz.
Ami a saját tapasztalatom: próbálj értelmet keresni emögött a borzasztó dolog mögött... Anno amikor én éltem át ezt hónapokba telt, míg ide eljutottam, de ez volt a kulcs. Jelenleg abortuszon átesett nők gyógyításához képzem magam, pszichológus lettem, megismertem a férjem, és megszületett a lányom - ez mind nem lenne a sok borzalom nélkül. Nehéz, nagyon, de senki, SENKI nem dönthet ebben helyetted.
Nagyon sok erőt kívánok, tekints előre, kösd le magad a két gyermekeddel, és gondolj rájuk.
Hány orvossal beszéltél.
Ismerős az első szülésnél majdnem elvérzett. Második gyereknél már felkészültek a dokik, hoztak valami "gyógyszert". Így a második szülése "zavartalanul" lezajlott.
Ne csak a gyerekekre párodra is gondolj. Milyen érzés lehet elveszítenie téged.
Milyen verzes volt, ha szabad tunom? Nekem atonias de ettől még lehet babank, csak tudniuk kell róla, de egy emberreel kétszer nem igazán fordul elő. Más profi dokicsoport nem tud felkészülni erre a szülésre? Én több utat bejarnek, az a kis élet nem véletlen jött. Tegyél még mindent a kicsiert, a sors mindig tuja mit miért tesz.
Egy ma két hős éppen felalomban szopizo kislány anyukája. :-) sok sikert, és egészségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!