Maximum hány évesen vállalnátok 3. babát?
én is 28 éves vagyok, első babát várok. 3 babát szeretnénk mi is. Én egymás után szeretném szülni őket, a lehető legkisebb korkülönbséggel, mondjuk kétévente. Így elvileg 32 lennék az utolsó szülésnél. De 35-nél nem szeretnék több lenni.
15 hetes pocis
Sziasztok!!
Mi az 5.babánkat várjuk,jelenleg 31 hetes vagyok.
A gyermekeim kora a következő:9,7és fél,6,és 2és fél évesek.Én most 34 éves vagyok.Szó szerint egymás után jöttek:-)A szervezetem most úgy érzem kissé megviselt az egymás utáni terhességek illetve szoptatásoktól,de evvel együtt ha újra kezdeném se csinálnám másképp:-))))))
Örömteli babásodást:-))
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is szerettem volna fiatal anyuka lenni, de csak későn találtam meg a páromat.
Az első válaszolónak: akkor ha minden jól megy,mi nagyon egyszerre leszünk babásak! :-))
Én most 6 hetes vagyok, és 31 éves. Ez az első babám. És 3 babát tervezünk. A 32. szülinapom környékén fog megszületni, tehát ha sorba jönnek, akkor kb. 33. és 35. évesen fogok szülni. Ez még nálam belefér. De sok függ attól is, mennyire fitt a kismama, mennyire érzi fiatalnak magát.
Nálam sajnos másért jött későn a gyerek. Nem így terveztem, de 10 év próbálkozás után feladtam. És most, amikor már nem görcsöltem, összejött. Természetes úton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!