Ha 17 évesen szülnétek vállalnátok a babát?
hmmm....ez megint egy olyan kérdés, ahol majd viták lesznek, és a válaszolók 3 részre szakadnak:1.abortusz ellenes így megtartaná, 2."abortusz ellenes" de vannak olyan okok, amikor el kell vetetni, így elvetetné,mert egy 17 éves lány még fiatal, 3. mit szólunk mi bele, ez nem ilyen egyszerű,"kérdező, mérlegeld a helyzeted és dönts"
amúgy én az 1.kategóriába tartozom....
Nem.
Egyrészt nem akarok gyereket és 17 évesen sem akartam. Terveim vannak/voltak, tanulni akartam/akarok stb. Azt sem vállaltam volna ami a gyerekkel jár testileg stb... Meg nem utolsó sorban oltári nasgy bunkóságnak tartom amikor a terhes lányok teljesen természetesnek veszik, hogy majd a szüleik eltartanak eggyel több főt... Hát szerintem ez nem így van. Gondolni kell arra hogy az a szülőknek sok munka, pénz idő. Szóval én elvetettem volna.
3. válaszoló, 2es kategória:D
na jó, abba hagyom!:)
miért, terhes vagy kedves kérdező?:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
mind két kérdés az enyém... szóval még nem biztos, h az vagyok...
én nem bírnám megölni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!