19-20évesen vállalnátok babát?
Most 18éves vagyok és augusztusban lesz az esküvőnk a párommal, 4éve vagyunk együtt és én már nagyon szeretnék babát. Csak a szüleim azt mondják hülyeséget csinálok...
Szerintetek is?
Én nem vállalnék és nem is tettem,26 évesen szültem de még várhatott volna,persze a kisfiamat imádom!!
Te érzed hogy késze állsz-e rá vagy nem!
Ezen feltételekkel:
-Több éves munka , vagy végzettség nélkül is el tudom, tudjuk látni.
- Fel vagyok készülve, hogy mivel jár egy baba nevelése. Tudom, h nem csak gügyörészik és mosolyog egész nap.
-Van hol nevelni, megvannak a körülmények.
-Nem fogom mondani pl. 5 év múlva, hogy "jajj most úgy elmennék bulizni".....
+ még egy fontos dolog, milyen a leendő APA? Megbízható, készen áll ő is rá....
Ezek a legfontosabbak.
A párom informatikus, jól keres...attól is függ h mennyit dolgozik de általában 230-270ezer között kap.
A szüleitől már 2éve kaptunk egy lakást, szóval a ,,van hol lakni" dolog is meg van oldva.
Persze, hogy tudom, hogy nem csak mosolyog egész nap, hiszen van egy húgom aki 3éves és mivel anya nagyon hamar visszament dolgozni, rengeteget én voltam vele.
A leendő apuka megbízható, legalábbis 4éven át az volt, a jövőbe meg nem látok milyen lesz...ős is nagyon szeretne babát, csak attól fél, hogy nekem rossz lesz ilyen fiatalon szülni. (Ő 7évvel idősebb nálam).
Főiskolát a baba mellett próbálnám csinálni!
Látszólag készen álltok egy babára!
Persze egy gyermeket még ha ilyen jól álltok anyagilag,csak akkor szabad felvállalni,ha a keresetet nem költitek el mindet,tudtok félre tenni- ezt azért tartom fontosnak,hogy megtanuljátok megállni a nem fontos dolgokat,ezáltal a gyermeketeknek sem vesztek meg semmilyen felesleges dolgot- pl nem kell havonta új játék,naponta édesség,rágcsa...
Én 20 évesen szültem az 1. lányunkat :-)
Üdv: 3 csajos,10hkm
Én nem vállalnék. 22 vagyok van még egy évem az egyetemen. Levelezőn csinálom, hogy mellette dolgozhassak. 5 éve vagyunk a párommal, de még most sem vállalnék, 2-3 év múlva.
Te dolgoztál már valamit is? van valami végzettséged?
Én a helyedben elvégezném az egyetemet hisz utána is bőven ráértek még, nem kell 18 évesen egyből gyerek. Semmiről nem fogtok lemaradni.
De ez az én véleményem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!