Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor vállalnátok újra egy...

Nini24 kérdése:

Mikor vállalnátok újra egy terhességet?

Figyelt kérdés

Ma 6 hete, hogy a 12. Hét közepén el kellett venni a babámar, mert súlyos genetikai eltéréseket mutatott a 12 hetes Uh.Mint kiderült a műtét előtt elvégzett biopsziából, a baba súlyos Turner-szindrómában szenvedett, melynek az újbóli előfordulási lehetősége szinte kiuárt, mert 'csak' egy közlekedési baleset a megfoganásnál. Már van egy makk egészséges 21 hónapos kislányom, így kivizsgálás nem szükséges. Azóta voltam a 3 hetes kontrolon, minden rendben volt, a mensim is elmúlóban. A műtét óta méhpempőt eszek, Femibiont + E-vitamint szedek, és Mastodynont, mert a baba előtt hosszú ciklusaim voltak, abban a hónapban is,mikor megfogant, a 28. Napon volt pém, az előtt egy nappal kezdtem el inni a cseppet, saját szorgalomböl, és mint kiderült ugye, hatott is.

Ti mikor vállaltatok újra babát ilyen műtét után? Én úgy érzem, csak egy újabb terhesség csökkentheti a kislányom elvesztésének fájdalmát...

2012. jún. 21. 08:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
2012. jún. 21. 08:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, nagyon sajnálom! :(

Viszont próbálj a "jóba" kapaszkodni, és lebegjen előtted az egészséges baba, akinek remélhetőleg mihamarabb életet adhatsz. Én orvos vagyok, és azt gondolom még két ciklust várnék meg a helyedben, és utána mindent bele. Ami viszont még fontosabb: használd ezt a két ciklust lelki regenerálódásra is. Itt a nyár (a baromi meleg nyár... :)), pihenjetek, szórakozzatok, játszatok sokat a kislányoddal, és próbád feledni, vagy még inkább feldolgozni a veszteséged.

Drukkolok Neked, hogy minden álmotok valóra váljon!

2012. jún. 21. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Még várnék kb. 1-2 hónapot és utána próbálkoznék újra.

Nagyon sajnálom,ami történt,és hidd el,hogy a következő babád makk egészséges lesz!:))

36 hetes kismama

2012. jún. 21. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
6 hét után én elkezdenék lassan próbálkozni. Vagy talán még egy ciklusnyi időt adnék a szervezetemnek regenerálódni, de a méhpempő az biztos, hogy nagyon sokat segít még ebben is, szedd folyamatosan. És fel a fejjel! Most jön az egészséges baba! :)
2012. jún. 21. 09:12
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek :) Igyekszem előre nézni, azt hiszem egész jól sikerülis, most pláne jobb a kedvrm, hogy 6 héten belül megjött, mert olvastsm itt 11 heteket is... Na abba belegárgyultam volna :).Sajnos nem vagyok egy türelmes tipus, meg könnyen teherbeeső sem :(

A dolgokat az is fűszerezi, h a lányom szeptemberben lesz 2 éves, direkt akartunk kis korkülönbséget, és így bölcsibe sem kellett volna mennie... Így viszont beírattam, bár a szívem szakad meg, de azért van egy olyan gondolatom, hátha, mire valóban munkába állok a szabik kivétele után, újra várandós lennék... Mocsok világ, hogy így kell kombinálni, h a lelkünknek is jó legyen, meg a gyerekeket is rendesen tudjuk 'nevelni'...

2012. jún. 21. 09:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Várnék tapasztalatokat is, ha van valakinek...
2012. jún. 21. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem 8+3on volt missab , most jon meg majd a 3. menszim, ennyit mondott a doki hogy varjunk, aztan lehet probalkozni.

elso menszi5hetre masodik mar normalisan 27 napra jott, most pedig mar erzem a kozeledtet

2012. jún. 21. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Borzasztóan sajnálom, ami veled történt!

Anno a kisfiam előtt nekem is volt egy missed abortuszom, akkor én is úgy éreztem, hogy azonnal teherbe akarok esni megint. A műtét után én nem vártam,(bár neked ezt javaslom)azonnal el kezdtünk próbálkozni, mégis csak az 5. hónapra sikerült. Érdekes módon a testem még várni akart, a teherbeesést megelőző 4 hónapban állandóan beteg voltam, tüszős mandulagyulladás, felfázás, 2 hüvelygyulladás, szóval nem adta könnyen, de végre sikerült és most van egy gyönyörű és okos 2 éves kisfiam:-)

Én nagyon nehezen tettem magam túl rajta. Amikor sikerült újra teherbeesni, az könnyítette meg igazán, úgyhogy én a helyedben 3 hónap várakozás után azonnal belevágnék.

Sok erőt és kitartást kívánok neked, hamarosan újra kismama leszel!

2012. jún. 21. 15:11
 9/11 anonim válasza:
Együttérzek veled!Én februárban vesztettem el a kis pocaklakómat!18.héten.Nyitott gerince volt...nekünk is azt mondták, hogy ez egy szerencsétlen véletlen.Van már egy egészséges kislányom, most lesz két éves.Ő miatta bírtam ki ép ésszel!Nem tehetek mást, bíznom kell és remélnem, hogy születhet még egészséges kisbabám!Ezt kívánom neked is!
2012. jún. 22. 22:53
 10/11 anonim válasza:
22.53 azt kihagytam, hogy nekem három ciklust javasoltak, hogy azután próbálkozzunk.
2012. jún. 22. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!