Mikor vállalnátok újra egy terhességet?
Ma 6 hete, hogy a 12. Hét közepén el kellett venni a babámar, mert súlyos genetikai eltéréseket mutatott a 12 hetes Uh.Mint kiderült a műtét előtt elvégzett biopsziából, a baba súlyos Turner-szindrómában szenvedett, melynek az újbóli előfordulási lehetősége szinte kiuárt, mert 'csak' egy közlekedési baleset a megfoganásnál. Már van egy makk egészséges 21 hónapos kislányom, így kivizsgálás nem szükséges. Azóta voltam a 3 hetes kontrolon, minden rendben volt, a mensim is elmúlóban. A műtét óta méhpempőt eszek, Femibiont + E-vitamint szedek, és Mastodynont, mert a baba előtt hosszú ciklusaim voltak, abban a hónapban is,mikor megfogant, a 28. Napon volt pém, az előtt egy nappal kezdtem el inni a cseppet, saját szorgalomböl, és mint kiderült ugye, hatott is.
Ti mikor vállaltatok újra babát ilyen műtét után? Én úgy érzem, csak egy újabb terhesség csökkentheti a kislányom elvesztésének fájdalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!