Már ki kellene, hogy mutassa a terhességet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A párommal ismét babát szeretnénk.Május 9-én volt az utolsó menszim.Azon a héten is+következő héten is voltunk együtt.Azt tudni kell,hogy világ életemben rendszertelen volt a menszim.Minden hónapban megjött,csak mindig más hosszúságú volt a ciklusom.A kisfiam pl. elsőre sikerült.Csak akkor volt rendszeres,amikor anno fog.gátlót szedtem,mivel ugyebár az beállítja.
Úgyhogy ezért kérném a véleményeteket,hogy szerintetek már ki kellene,hogy mutassa,ha terhes vagyok,vagy még várjak?
2012. jún. 7. 12:35
2/6 A kérdező kommentje:
Jajjjj,csak ez a várakozás....... :))
2012. jún. 7. 12:51
3/6 anonim válasza:
tudom...minden perc egy valóságnak tünik:)nem hogy még napok:)
4/6 A kérdező kommentje:
Így-így!:)Az utóbbi pár napban annyira émelygek,de nem tudom,hogy ez most amiatt,mert terhes vagyok,vagy emiatt a h.lye időjárás miatt!:)Mert pl. a nővérem ha ilyen h.lye időjárás van,akkor mindig rosszul érzi magát.Remélem a baba miatt émelygek.?:)
2012. jún. 7. 13:04
5/6 anonim válasza:
Szia!Én egy sorstárs vagyok!Nekem is május 9.-én volt az utolsó mensim.És pár napja émelygek,de úgy gondolom hogy korai tünet lenne még,emiatt gyomorrontásra gondolok.De reménykedek,amennyire lehet.Görcsölgetek és mindjárt megjön érzésem van.Neked van valamilyen egyéb tüneted?Ja,és mensim után 3-5 nappal voltunk együtt a párommal.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia!Hát én nem tudom,hogy késik e,mivel ahogy írtam is,nekem mindig más a ciklus hossza.Ha 28 napot számolunk,akkor igen,már késik.De volt,hogy 35 napra jött meg.Viszont akkor még nem.Érted?!Az émelygésen kívül nincs semmi más tünetem.Egyébként én nem gondolom,hogy túl korai lenne az émelygés.Vagy mégis?A fene se tudja.:)Gyomorrontásom biztos nincs,mert nálam az másképp jelentkezik.:)
2012. jún. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!