Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek megjön a mensije...

Akinek megjön a mensije terhesség alatt annak már azalatt a mesi alatt is ki kell, h mutassa a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
Mert az a mensi már nem is olyan igazi mensi nem gond ha az alatt csináltam a tesztet ugye?
2010. ápr. 22. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a vizeletbe került vér álpozitív eredményt adhat:( ezért ha tesztelsz előtte használj tampont és jól mosakodj meg, próbálj úgy pisilni és úgy csinálni egy tesztet. A terhesség alatti vérzés gondolom Te is tudod, hogy teljesen más..nem látod lelökődni a méhnyálkahártyát tehát nem darabos, inkább barnás vagy rózsaszínes és kis mennyiségű..biztos van ettől eltérő eset is csak az nagyon ritka..nagyon drukkolok neked!
2010. ápr. 22. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:

A vér semmit nem befolyásol,első hülyeséget beszél..

tesztelhetsz természetesen,ezért nem fog álpozitivat mutatni,azért szokták azt mondani hogy az elmaradt menstruáció napjától lehet tesztelni,mert ekkor telik le kb 2 hét a peteéréstől számitva,és ennyi idő mire kitudja mutatni a teszt ha babát vársz.

2010. ápr. 22. 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem beszélek hülyeséget ,, nézzél már utána!
2010. ápr. 22. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha itt olvasgattok néhányan írták, menstruáltak terhesség elején valamint ismerősöknél is volt, és ugyanúgy megjött nekik, nem kevés meg nem volt más, mert akkor észrevették volna előbb. Sőt akik meg gyógyszert szednek és meg is jön tőle és mégis terhes...Nagyon ritka de van ilyen.
2010. ápr. 22. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Fizikailag lehetetlen, hogy ugyanolyan legyen a mensijük..mivel a normál mensinél leválik a nyálkahártya..de tudod a baba abba ágyazódik bele..és így le sem válhat nem?? Szóval a mensijük biztos, hogy más..és itt bemásolok egy cikkből de aki akar amúgy is utána jár , hogy a vizeletbe kerülő vér okozhat álpozitív eredményt..

A terhesség túl korai szakaszában elvégzett teszt, amikor még nincs kimutatható hCG-szint, álnegatív eredményt adhat. Viszont a vizeletben megjelenő vér vagy fehérje álpozitív eredményhez vezethet. A túl híg vizelet is adhat álnegatív hCG-eredményt, ezért a páciensnek nem szabad túl sok folyadékot innia, mielőtt vizeletet gyűjt a terhességi teszthez.

Bizonyos gyógyszerek, pl. vizelethajtók és a prometazin (egy antihisztamin) szintén álnegatív vizeleteredményhez vezethetnek. Más gyógyszerek, pl. görcsoldók, Parkinson-kór elleni szerek és nyugtatók is álpozitív eredményt adhatnak.

Vannak adatok arra vonatkozólag, hogy egyes vegyületek, amelyek nem tartoznak a gyógyszerek közé, zavarják a szérumból történő hCG-meghatározást. Ilyenek lehetnek pl. az egyes páciensekben meglévő speciális antitestek, amelyek megkötik a hCG-molekulákat. Általában: ha egy eredmény bizonytalan, más módszert alkalmazva a meghatározáshoz az eredmény ellenőrizhető.

2010. ápr. 22. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Mit nézzek utána?? Szerinted a vér ami belőled kijön HCG-T tartalmaz akkor is ha nem vagy terhes,vagy milyen magyarázata van ennek??HA BÁRMIKOR POZITIVAT TESZTELSZ TERHES VAGY,VAGY VOLTÁL CSAK ELVETÉLTÉL,EZT NEM BEFOLYÁSOLJA A MENSTRUÁCIÓS VÉRED!!

Így terjednek az ilyen bődületes baromságok az interneten!!

2010. ápr. 22. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Az meg a másik fele,hogy a "vizeletben megjelenő vér" ,meg a menstruációs vérzés baromira nem ugyanazt jelenti.
2010. ápr. 22. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok, megvan a menzeszem de előtte teszteltem halvány pozitívet. Most, hogy biztosra menjek ,holnap tesztelek. De jó, hogy ezt mondjátok akkor vigyázok a vérrel. Én is olyan nehezen tudom ezt elképzelni, hogy terhesség+ menzesz, de egyre több ilyen van.

Valamint pont itt olvastam, hogy menzesz görcsökkel, rendesen több napig, és valamennyire leválik a nyálkahártya egy része. Ezt főként szerintem a fogamzásgátlók szedésénél van… De mindenesetre érdekes.

2010. ápr. 22. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Te nagyon tudatlan és ostoba vagy..szerinted egyes vesebetegeknél miért adhat álpozitív eredményt?? Na?? Azért te tudatlan mert vér van a vizeletében..és kereszreakcióba lép egy bizonyos hormonnal..ugyanígy a menstruációs vagy bármilyen vér.. Egészségügyben dolgozom, laboratóriumban és nem vitatkozom veled tovább, élj boldog tudatlanságban továbbra is!
2010. ápr. 22. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Jó én hiszek nektek és megnyugodtam (én voltam a 4. és 8. hsz.), hogy emiatt nem fog csalni a teszt :)) .

De ha tényleg van itt hozzáértő: Nekem ilyet mondtak az egyik gyógyszertárban bizonyos ételek befolyásolhatják, ez érdekelne. Van ilyen? Hogyan? Megváltoztathatják a HCG-t?

2010. ápr. 22. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!