Akinek megjön a mensije terhesség alatt annak már azalatt a mesi alatt is ki kell, h mutassa a teszt a terhességet?
A vér semmit nem befolyásol,első hülyeséget beszél..
tesztelhetsz természetesen,ezért nem fog álpozitivat mutatni,azért szokták azt mondani hogy az elmaradt menstruáció napjától lehet tesztelni,mert ekkor telik le kb 2 hét a peteéréstől számitva,és ennyi idő mire kitudja mutatni a teszt ha babát vársz.
Fizikailag lehetetlen, hogy ugyanolyan legyen a mensijük..mivel a normál mensinél leválik a nyálkahártya..de tudod a baba abba ágyazódik bele..és így le sem válhat nem?? Szóval a mensijük biztos, hogy más..és itt bemásolok egy cikkből de aki akar amúgy is utána jár , hogy a vizeletbe kerülő vér okozhat álpozitív eredményt..
A terhesség túl korai szakaszában elvégzett teszt, amikor még nincs kimutatható hCG-szint, álnegatív eredményt adhat. Viszont a vizeletben megjelenő vér vagy fehérje álpozitív eredményhez vezethet. A túl híg vizelet is adhat álnegatív hCG-eredményt, ezért a páciensnek nem szabad túl sok folyadékot innia, mielőtt vizeletet gyűjt a terhességi teszthez.
Bizonyos gyógyszerek, pl. vizelethajtók és a prometazin (egy antihisztamin) szintén álnegatív vizeleteredményhez vezethetnek. Más gyógyszerek, pl. görcsoldók, Parkinson-kór elleni szerek és nyugtatók is álpozitív eredményt adhatnak.
Vannak adatok arra vonatkozólag, hogy egyes vegyületek, amelyek nem tartoznak a gyógyszerek közé, zavarják a szérumból történő hCG-meghatározást. Ilyenek lehetnek pl. az egyes páciensekben meglévő speciális antitestek, amelyek megkötik a hCG-molekulákat. Általában: ha egy eredmény bizonytalan, más módszert alkalmazva a meghatározáshoz az eredmény ellenőrizhető.
Mit nézzek utána?? Szerinted a vér ami belőled kijön HCG-T tartalmaz akkor is ha nem vagy terhes,vagy milyen magyarázata van ennek??HA BÁRMIKOR POZITIVAT TESZTELSZ TERHES VAGY,VAGY VOLTÁL CSAK ELVETÉLTÉL,EZT NEM BEFOLYÁSOLJA A MENSTRUÁCIÓS VÉRED!!
Így terjednek az ilyen bődületes baromságok az interneten!!
Én is pont így vagyok, megvan a menzeszem de előtte teszteltem halvány pozitívet. Most, hogy biztosra menjek ,holnap tesztelek. De jó, hogy ezt mondjátok akkor vigyázok a vérrel. Én is olyan nehezen tudom ezt elképzelni, hogy terhesség+ menzesz, de egyre több ilyen van.
Valamint pont itt olvastam, hogy menzesz görcsökkel, rendesen több napig, és valamennyire leválik a nyálkahártya egy része. Ezt főként szerintem a fogamzásgátlók szedésénél van… De mindenesetre érdekes.
Jó én hiszek nektek és megnyugodtam (én voltam a 4. és 8. hsz.), hogy emiatt nem fog csalni a teszt :)) .
De ha tényleg van itt hozzáértő: Nekem ilyet mondtak az egyik gyógyszertárban bizonyos ételek befolyásolhatják, ez érdekelne. Van ilyen? Hogyan? Megváltoztathatják a HCG-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!