Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy több mint 20...

Lehetséges, hogy több mint 20 perc után mutassa ki a terhességet egy tesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet ami 10 perc után még negatív eredményt mutatott de kb egy gyenge óra elteltével meg már pozití volt rajt az eredmény.Lehetséges hogy terhes vagyok?

2012. máj. 30. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 30. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, akkor már nem megbízható az eredmény.
2012. máj. 30. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Megnézhetjük a teszted?
2012. máj. 30. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem simán lehetsz.

többeknek lett időn túli pozija és babásak voltam.

persze 100%nak csak akkor vedd,ha csinálsz egy újabb tesztet!

van képed?

2012. máj. 30. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Rá van írva: IDŐN TÚL NEM ÉRTÉKELHETŐ AZ EREDMÉNY!!!
2012. máj. 30. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Rá van írva mindre az biztos de az is igaz, hogy nálam például de olvastam már mástól is sosem jött ki rajta semmi egy-két -három óra múlva ha negatív volt az negatív is maradt, ha volt rajta valami akkor ott baba is volt ha halvány ha félig halvány ha tíz perc után is jött ki akkor is:)
2012. máj. 30. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
képet kérnénk szépen!
2012. máj. 30. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet! Én kétszer is teszteltem korán (mensi előtt 4 nappal ) úgy nagyon halványat, hogy valószínűleg 3 percen belül is ott volt, de csak 10 perc elteltével lett kivehető a halvány csík, mikor a felület mögötte már teljesen kifehéredett. (Mert ugye mikor elkezdi a kontrollcsíkot beszinezni, nagyon rózsazsínű lesz az egész teszt.)
2012. máj. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!