Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19-20évesen vállalnátok babát?

19-20évesen vállalnátok babát?

Figyelt kérdés

Most 18éves vagyok és augusztusban lesz az esküvőnk a párommal, 4éve vagyunk együtt és én már nagyon szeretnék babát. Csak a szüleim azt mondják hülyeséget csinálok...

Szerintetek is?

2012. júl. 15. 16:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én 20éves vagyok, szeptemberben jön a baba. Szeretnék főiskolára menni, most érettségim és 2 szakmám van. De majd akkor kezdem a fősulit ha a baba 1éves lesz, és úgy érzem menni fog mellette. Sajnos eddig csak diákmunkáim voltak így jó pár pénzbeli dolog nem jár, de így is megvan mindenünk. Ha anyagilag jól álltok belevághattok most is, de lehet jobban járnál ha dolgoznál és majd utána vállalnátok. Persze a ti döntésetek, ha nagyon szeretnétek szerintem most sincsen akadálya. Sok szerencsét :-)
2012. júl. 22. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!