Teherbe estem. Tudom az én hibám, de már ez van. Az apja közölte, hogy nem tartjuk meg, én nagyon szeretném. 23 éves vagyok, már dolgozom, de még anyuéknál lakom. Anyukám is természetesre veszi, hogy nem tartom meg a babát, fel sem merült benne, hogy esetleg megszülöm. Én nem is mertem ezt mondani neki egyelőre. Egyetlen ember van, aki támogatna, egy barátnőm, de annyira tanácstalan vagyok. Minden észérv amellett szól, hogy vetessem el, de a szívem mélyén nem akarom megölni.
Nem gondoltad meg magad a holnapi abortusszal kapcsolatban?
2012. nov. 28. 14:23
42/67 A kérdező kommentje:
Folyamatosan gondolkodtam, de így a legjobb. Jó lenne már túllenni rajta, mert amint egy kicsit gondolkodom, úgy érzem, hogy nem szabad megtennem.
Most csúszik a dolog. Nem sokáig, mert szorít az idő, de a párom elköltötte a pénzt egy váratlan kiadásra és csak hétfőn kap fizetést. A magándoki keddre adott másik időpontot. Egyre feszültebb vagyok emiatt, mert minél tovább vagyok terhes, annál rosszabbul érzem magam. Annál több bennem a kétely. De meggondolni nem fogom magam.
2012. nov. 29. 00:36
43/67 anonim válasza:
Szörnyű lehet,sajnálom.Nekem az első terhességem elhalt a 7.héten,tehát mennem kellett missed.ab.-ra,de így is életemben a legszörnyűbb dolog volt.Ne haragudj,de én tuti nem tenném meg,ha az egész világ ellenem fordulna sem.Nem is értem,nem vagy már annyira fiatal..
2012. nov. 29. 08:46
44/67 anonim válasza:
Egy pasiért elvenni egy kisbaba életét????
na neee ráadásul kijelenti hogy vagy ő vagy a gyerek?????
És tudja hogy szeretnéd a babát??
NEM IS SZERET A PASI HA EZT MERI MONDANI!!!!!
Undoritóan viselkedik a párod már ne is haragudj egy ilyen emberért nem dobnám el egy kis ember életét!!!!
2012. nov. 29. 09:20
45/67 anonim válasza:
Én a helyedben megtartanám a babát. Látszik a soraidból, hogy szeretnéd, csak félsz. Ha valamilyen oknál fogva nem tarthatnám meg a babát akkor sem maradnék ilyen pasival, aki ilyen választás elé állít. És még a pénzt is elkölti?? Hogy lehet ilyen komoly dologhoz így hozzáállni. Hátha addig meggondolod magad! :D én szorítok nektek!
2012. nov. 29. 11:22
46/67 anonim válasza:
Nagyon egyetértek az utolsó két válaszolóval! Remélem hogy meggondolod magad és a baba marad és az a szemétláda pasid meg repül!!
2012. nov. 29. 12:21
47/67 anonim válasza:
Most hány hetes vagy?
2012. nov. 29. 12:21
48/67 A kérdező kommentje:
10 hetes terhes vagyok, szóval már nincs sok időnk.
A pénz miatt én is haragszom rá. Tudja, hogy én hó végén nem tudok ennyi pénzt előteremteni. Pedig komolyan úgy érzem jobb lenne túllenni rajta. Fájna, bűntudatom lenne, de legalább nem őrlődnék a nap minden percében és nem kötődnék hozzá. De látjátok milyen a párom. Felelőtlen. Így nem lehet gyereket vállalni.
Senki nincs akire számíthatnék, a barátnőmet kivéve, de rajta meg nem élősködhetek. Neki is megvan a maga élete, nem várhatom, hogy az én gondomat is magára vállalja.
Különben is, már megvan az időpont, nem mondhatom le.
2012. nov. 29. 14:32
49/67 anonim válasza:
Kerdezo, idopontot akkor adnak, ha a csekk be van fizetve....
2012. nov. 29. 14:33
50/67 anonim válasza:
szia.szerintem te nagyon akarod azt a babát!Figyu,tudom azt gondolod könnyű mondani,mégis:vállald be!Nehéz lesz,de majd lesz valahogy,megoldódik!Biztosan nem fog anyukád megharagudni,szerintem ha meglátja az unokáját,megenyhül tuti!Apának,úgy tűnik amúgy sem felelne meg a jelenlegi párod és kereshetsz még bőven párt magadnak.Nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is bevállalják és sokat ismerek aki egyáltalán nem bánta meg,sőt!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!