Teherbe estem. Tudom az én hibám, de már ez van. Az apja közölte, hogy nem tartjuk meg, én nagyon szeretném. 23 éves vagyok, már dolgozom, de még anyuéknál lakom. Anyukám is természetesre veszi, hogy nem tartom meg a babát, fel sem merült benne, hogy esetleg megszülöm. Én nem is mertem ezt mondani neki egyelőre. Egyetlen ember van, aki támogatna, egy barátnőm, de annyira tanácstalan vagyok. Minden észérv amellett szól, hogy vetessem el, de a szívem mélyén nem akarom megölni.
22- es vagyok. Nem jutok szóhoz! Örökre bánni fogod, hogy elveteted a babád, mert a párod azt mondta! A párod bármikor leléphet, de a babád örökre veled lenne, bármilyen nehézség érne. Hogy vagy képes őt elvetetni? Már ott él benned! Első babáról van szó! Őt már nem lehet visszahozni, ha esetleg majd később megbánod! Én még nehezebb helyzetben voltam, mint te, akkor még 22 évesen, de megtartottam a kislányom és imádom őt! Az ilyen az gyenge jellem, aki a párja kedvéért elveteti a saját gyerekét! Nem beszélve arról, hogy ki tudja, hogy lehet-e majd még babád, meg ha lehet is, ki tudja, mikor jön össze egy abortusz után! Kár, hogy nem az számít neked esősorban, amit te akarsz, végül is te hordod a babát a szíved alatt, nem az a gusztustalan, szemét párod, de az ő gyereke is!
2012. nov. 26. 14:02
32/67 A kérdező kommentje:
Nincs más választásom sajnos. Egyedül nem tudom felnevelni. Ha elmegyek GYEDre abból ketten nem élünk meg a babával. Pláne, hogy még albérletet is fizetnem kellene. Én nem akarom úgy felnevelni a gyerekem, hogy nélkülöznie kelljen. A fizetésem sem sok, és ősszel azt hiszem tanulni is szeretnék. Jobb ez így mindenkinek, annyi életet tett volna tönkre egy gyerek. És neki is boldogtalan élete lett volna.
2012. nov. 26. 14:07
33/67 anonim válasza:
22-es vagyok megint! Azt azért tudd, hogy egy ilyen férfi oldalán soha nem leszel boldog! Ő is kellett a gyerek megfoganásához! De mi van a barátnőddel? Nem tudna valahogy nektek segíteni mégsem?
2012. nov. 26. 14:38
34/67 anonim válasza:
Hát én nem gondoltam volna hogy elveteted..:-((nagyon a szivedhez nőtt már most is...nem értelek...egy ilyen férfi oldalán főleg azzal a tudattal hogy miatta ölted meg a babát soha de soha nem leszel boldog és későbbiekben pl ha 30 évesen akarsz gyereket akkor is azt mondja majd hogy ő nem akar éld le az életed gyerek nélkül még ha te nagyon szeretnéd is?,ezt is mérlegeld egy életre meg fogod bánni....gondold meg!Inkább a gyerek mint egy olyan pasi mint ez....anyukád meg majd megszereti ne aggodj...
2012. nov. 26. 15:31
35/67 anonim válasza:
Hátha még meggondold magad azután a videó után! Kérlek, nézd meg!
Sajnos már nincs mit tenni, időpontom van az orvoshoz. Egyszerűen félek egyedül vállalni. A barátnőm tudna segíteni, de nem tehetem meg, hogy az ő nyakára vállalok babát.
Rossz érzés, már volt egy pillanat, amikor elképzeltem, hogy boldog vagyok a picivel, de ez nem reális. Párom kijelentette, hogy vagy ő vagy a gyerek. Semmiképp sem gondolná meg magát.
Anyu szerint is hülyeség lenne bevállalni. Egyedül nagynéném (ő is anyuval lakik) mondta azt, hogy döntsek úgy, ahogy jónak látom. De mi van ha azt látom jónak, hogy legyen egy férfi, aki szeret? Ésszerűen kell gondolkodnom és nem az érzéseim után menni. Gyerekem még lehet egy jobb időben, jobb körülmények között, talán jobb férfival. Ha megszülném a babát, akkor már soha nem lenne jobb semmi.
2012. nov. 27. 01:00
37/67 anonim válasza:
Én küldtem a videót! Tudod mit? Ha mondjuk védekezés mellett fogant volna a baba vagy másért vetetnéd el, mert beteg vagy mit tudom én, akkor még sajnálnálak is, de így megvetlek, amiért egy pasiért, aki ráadásul a gyerek apja, dobod el a babádat. Vagy ő vagy a gyerek? Ezt kérdezte? Menjen az ilyen a francba! Kár, hogy vannak ilyen nők is, akik a pasi kedvéért ilyet megtesznek! Megérdemelnéd, hogy az abortusz után egyedül maradj, na akkor mit csinálnál? Így fogod tönkre tenni az életedet, hogy elveteted! Ezek után egy ilyen emberrel hogy tudsz majd együtt élni, tudván, hogy miatta volt az abortusz?
2012. nov. 27. 07:23
38/67 anonim válasza:
Kedves utolsó. Normalis, érző ember nem kivan rosszat egy másik embernek, aki épp maga alatt van, mert élete egyik legnehezebb döntését hozta meg. Tudod gyereket vállalni nem elég. Nem csak megszulni kell, hanem felnevelni is. Ehhez, az anyagiak mellett sok lelki erő es türelem is szükséges. Egyedül ez nem olyan egyszerű. Én egyedülálló anya vagyok, el kell hogy mondjam, ha előre tudom, hogy igy alakul, nem vállalom a gyerekem. Az, amikor rad néz es megkérdezi, hogy "nekem miért nincs apukám, nem akarta hogy én megszulessek? " elmondhatatlan fájdalom. Megértem a kérdezők, hogy egyedül nem akarja vállalni. Mellesleg a gyerek két ember közös döntése kellene hogy legyen, a férfit se lehet apátságra kényszeríteni. Én remelem, hogy a kapcsolatuk túléli.
2012. nov. 27. 07:36
39/67 anonim válasza:
Sajnálom,hogy így döntöttél...,de te tudod.
2012. nov. 27. 11:28
40/67 anonim válasza:
38-as! Én nem bántam meg, amit a kérdezőről írtam! Ugyanis a párja is kellett a gyerek megcsinálásához, ne csak megcsinálni tudja, hanem akkor már felnevelni is! Nem kell ám sajnálni a kérdezőt! A faxszit választotta a gyereke helyett! Szerinted ez így helyes? Ha már a pali miatt le mond a gyerekéről, akkor legalább lenne benne annyi, hogy őt is ott hagyja! Én is apa nélkül nőttem fel, igaz, apám velem volt egy darabig, de egy jó anya mellett, az enyém az, meg sem érzi az ember, hogy egyedülálló!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!