Vállalnátok így?
Én a helyedben megtartanám a picit.
Persze mérlegelned kell, hogy vállalni tudod-e anyagilag. Azt gondolom, hogy elég felnőtt vagy ahhoz, hogy leülj a szüleiddel és beszélj velük és persze a pároddal az érzéseidről, a műtét kockázatairól és a jövőről.
Nehéz döntés előtt állsz, remélem helyesen döntesz, kívánom a legjobbakat!
Párom biztosan nem akarná. Neki már van egy 2 éves gyereke egy másik kapcsolatából. Szintén nem tervezett baba volt, de őt megtartották. Párom ritkán látja, nem jut rá ideje, viszont lelkiismeretesen támogatja, amennyire tőle telik. Másik gyerek viszont nem kellene neki.
A munkám stabil. Járna a gyed, mert 4 éve itt dolgozom folyamatosan. A főnökömmel is beszéltem a helyzetről, azt mondta ha megtartom, szívesen látnak majd újra ha vissza akarok jönni. Szóval lenne hová visszajönnöm.
A lakhatás sajnos egyelőre nem megoldott. Nem gondolnám, hogy anyu kidobna itthonról, bár tényleg nem akarja, hogy megtartsam. Főleg párom miatt, nagyon nem kedveli őt. És mert még én is fiatal vagyok. Egyébként természetesen nem ingyen lakom anyunál sem. A fizetésem több mint felét odaadom, van hogy majdnem az egészet. A barátnőmhöz is költözhetnék, azt mondta mindenben támogat, akár még a lakás probléma megoldásában is.
Én folyton csak sírok, ha arra gondolok, hogy meghal a kisbabám. De én magam is apa nélkül nőttem fel, és tudom milyen nehéz volt anyunak. Nekünk sem volt könnyű.
TARTSD MEG A PICURKÁT!!! ÉLETED LEGJOBB DÖNTÉSE LESZ!!! Majd írj kérlek, hogy miként döntöttél.
3 kissrác anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!