Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az amit terhesen nem...

Mi az amit terhesen nem vállalnátok be nem csinálnátok?

Figyelt kérdés

tegnap volt egy adott műsorban (fűtylat rá) volt egy fiatal 20 éves hölgy aki terhes volt (fiatal terhes) esküvöt szerveztek amin megdöbbetem és nekem eszembe nem jutott volna csuszdaparkba menii és lecsúsznia hepe hepehupás csuzdán illetve kb 3m magasról leugrani...

Ez ugy vélem felelőtlenség volt nekem mondjuk eszembe nem jutott volna

ti mi az amit nem csinálnátok igy terhesen még ha fizetnének érte sem?

én 20 hetes vagyok de minden ilyet kerültem egész nyár alatt még a vizbe se merte4m belemenni

2012. okt. 8. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
terhességfüggő, én járni alig bírtam mert úgy éreztem kiesik a baba és sajna jól éreztem Y alakú megnyílásom volt. Szóval semmit nem mertem csinálni.
2012. okt. 8. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel én elég óvatos kismama vagyok, ezért attól is viszolygok hogy akár csak 1 pohár kólát megigyak. Mert úgy érzem azzal is árthatnék a picinek.

Nyáron egyetlen egyszer sem mentem bokáig érő víznél mélyebbre. A bokáig érőbe is csak azért mert iszonyatos hőség volt és valahogy le kellett hűtenem magam míg a család lubickolt.

Nekem az első a kisbabám, mindent neki rendelek alá.

2012. okt. 8. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

10 hetes Terhesen én is voltam ott a csúszda parkban, majd Egyiptomban nyaraltunk, strandoltunk. Ugyan úgy csináltam mindent mint nem terhesen!

Anyám a terhessége végén is még kapálni a kertben!

Mamámnak 8 gyereke volt, fólia kert, tehén disznó! Semmit nem

Csinált meg helyette senki!

2012. okt. 8. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta adoki,hogy mindent csináljak ugyan úgy,mint eddig,amíg nincs panaszom. ha futottam,akkor fussak, ha úsztam,akkor ússzak... sajnos én pecsételtem már a legelejétől kezdve, így inkább csak a kötelezőket csinálom,de nagyi a mai napig meséli,hogy ő mind a 4 gyerekkel egyedül volt a háztartásra (4 tehén,7 malac, baromfi, nagy kert, feles földek...) 4 gyerek volt, aratás után a hátán vitte haza (7km!!!) a tele zsák kukoricákat! szóval nem hiszem,hogy mindenkit ugyanúgy megvisel a terhesség! DE vigyázni kell! én inkább úgy vagyok, hogy oda hívom apát,emelje meg ő azt a dolgot, nehogy baj legyen. (persze most aratáskor én is cipeltem a kukoricát annak ellenére,hogy mindenki jujjgatott körülöttem...)
2012. okt. 8. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Elso baba, en 21 vagyok, parom 30.

Mindent ugyanugy csinalok. Elotte naponta aerobikoztam, most is kismama tornazom:)

200 nm-es a hazunk, hetente takaritom, persze, mar hamarabb elfaradok, de ugyanugy ablakot pucolok, porszivozok, felmosok, nagytakaritok. A kertben gazolok, kutyat setalni viszem, mindent ami nem art a babanak, de ugy erzem, hogy meg birom.

Kolat nagyon neha iszom, ha megkivanok 1-2 kortyot. Sem energiaitalt, sem alkoholt, nem ittam, eszembe sem jutott, a cigifustot is kerulom:)

Csuszdaparkba es vidamparkba sem mentem volna!!!

Megprobalok vigyazni magamra, de nem mentem fel magam semmi olyan hazimunka, vagy munka alol, amt azelott megcsinaltam:) most is megy, csak nem oyan gyorsan, esetleg tobb pihenovel:)

Ja es furodtem is nyaron. A medencenkben is es a Balatonban is. Zart volt a mehszajam, rendben volt minden, utana rogton zihanyt javasolt a doki, intimmosakodoval. Semmit sem kaptam el, nem ert a babanak baja:)

A 30. hetet toltom a heten:)

Amit meg kerulok az a meleg furdo. Mota babat varok, azota csak zuhanyzom:)

2012. okt. 8. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is mindent ugyan úgy csinálok mint eddig majdnem.

Annyi változott hogy oda figyelek hogy ne emeljek nehezet,kólát én sem iszok,meg ha vegyszerezek próbálom nem belélegezni,eltakarom az arcom,ja és vigyázok a bacikkal de kb ennyi.

Mindenhova biciklivel járok,most is már az idő miatt fogom letenni.

Én úgy vagyok vele hogy nem halálos beteg vagyok hanem várandós,így nem zárom be magam egy steril szobába.Azt mondják ami nekem jól esik az a babának is.A dokim is azt mondta hogy addig csinálhatok mindent amíg jól esik,csak ésszel. :)

2012. okt. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!