Vállalnátok így?
1 nem értem a párod miért nem akarja ezt a kisbabát..Ő hány éves?meg kéne vele beszélni hogy te szeretnéd...és vállalni...
2 Anyukád miért nem akarja??Hogyhogy természetes neki hogy elveteted?Sok hátteret nem ismerünk de sok a kérdés hogy miért nem akarják....De amugy meg nem az anyukádnak szülsz gyereket ugyhogy ez a kérdés másodlagos vagy inkább harmadlagos...
Pároddal kéne megbeszélni a dolgokat...
Mert ha esetleg anyukád kirak a párod otthagy akkor mi lesz veled és a babával??Barátnődhoz tudsz menni?
Mindent mérlegelni kell és ez a Ti döntésetek és a tied főleg...
Ha a helyedben lennék és a szivemre halgatnék megtartanám a babát...
Majd irj hogy döntöttél remélem jol döntesz...
Üdv egy 3 éves kislány anyuja és egy leendő kismama..
Ja, CSAKIS te dönts, CSAKIS a te életed.... aztán CSAKIS te egyedül tartsd el.
Miért veszi mindenki olyan természetesnek hogy bárkinek kötelessége eltartani egy gyereket és az anyját??? Szüljön akkor, ha el is tudja tartani.
Kérdező,
én futnék azért pár kört a páromnál, hogy miért nem akarja, hátha csak beijedt. De ha tényleg nem szeretné, akkor elvetetném. Nem szülnék senkinek a nyakára, főleg anyáméra nem.
Nem csakis az ő élete, hiszen a szülei nyakára vinné a gyereket, és nyilvánvalóan támogatásra szorulna utána is!
Ez a legnagyobb pofátlanság, így kitolni a szülőkkel. Felnevelték őt, erre kezdjék újra egy unokával? Esetleg akarnának saját életet, eltenni egy kis pénzt, vagy utazni...
Nem, ez nem csak a Kérdező döntése, nagyon nem. Amíg nem él külön, és nem tartja el magát meg a gyereket, addig nem igaz az, hogy csak neki kell dönteni, meg szeretet így meg úgy... Felháborító a gondolat is, komolyan. Más nyakára gyereket vinni.
Nem, nem tartanám meg, ha nem tudom megoldani, hogy én el is tartom egyedül!!!
Bár az én lányom még csak 1 éves, de SOHA meg sem fordulna a fejemben, hogy azt mondjam, hogy nem jöhet HAZA a gyerekkel. Az én szüleim sem tettek volna ki. Nyilvánvaló, hogy támogatnám, akármilyen gáz az adott szitu.
Ti kitennétek a gyereketeket az unokátokkal, ha hazamenne?? Nyilván ő sem úgy tervezte, hogy majd a szülők nyakára megy... de nem 16 évesen lett terhes.. 23 éves és dolgozik, hagy döntse már el egyedül mit is akar. Ha 15 éves lenne akkor döntsön anyuci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!