Vállalnátok így?

Figyelt kérdés
Teherbe estem. Tudom az én hibám, de már ez van. Az apja közölte, hogy nem tartjuk meg, én nagyon szeretném. 23 éves vagyok, már dolgozom, de még anyuéknál lakom. Anyukám is természetesre veszi, hogy nem tartom meg a babát, fel sem merült benne, hogy esetleg megszülöm. Én nem is mertem ezt mondani neki egyelőre. Egyetlen ember van, aki támogatna, egy barátnőm, de annyira tanácstalan vagyok. Minden észérv amellett szól, hogy vetessem el, de a szívem mélyén nem akarom megölni.
2012. nov. 20. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
40%

Én nem.

A gyerekvállaláshoz az is hozzá tartozik, hogy boldogan várod, készülsz rá, családot adsz neki.

Jelenleg rajtad kívül senki nem örül neki, és minden ember megérdemelné, hogy örömmel fogadják az érkezését.

Én így születtem, véletlen balesetből, és rengeteg problémám van, főleg önértékelési gondok, mert egész életemben az vett körül, hogy engem senki nem várt, nekem senki nem örült, az apámat sosem érdekeltem, a nagyanyám nem mulasztotta el soha megjegyezni, hogy anyámból miattam nem lett senki. Anyám imádott, próbált mindent megadni, de megkeseredett ember lett, a csalódását nem tudta feldolgozni.

Ha engem megkérdezett volna valaki, nem akartam volna megszületni, mert utálok élni.

2012. nov. 20. 09:25
 2/67 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg csak magadra hallgass! Te vagy az anyukája, más nem számít. 23 éves vagy, én biztos nem vetetném el.
2012. nov. 20. 09:32
 3/67 anonim ***** válasza:
77%
Ha te megakarod tartani, és elveteted, azt egész életedben bánni fogod. Felnőtt ember vagy, dolgozol. Nem anyukádnak szülnéd hanem magadnak!
2012. nov. 20. 09:33
 4/67 anonim ***** válasza:
89%
És én ebben a helyzetben biztos megtartanám. De a te döntésed legyen, ne a környezetedé.
2012. nov. 20. 09:34
 5/67 anonim ***** válasza:
83%
mi így nem fogunk tudni objektív tanácsot adni. én is azt mondom,hogy csak a saját szívedre hallgass! zárj ki mindent és mindenkit, mérlegelj lesz-e miből eltartani, fogod-e tudni szeretni,lesz-e tető a feje felett. megsúgja az anyai szív, mi a helyes!
2012. nov. 20. 09:36
 6/67 anonim ***** válasza:
42%
Nem tartanám meg.
2012. nov. 20. 09:39
 7/67 anonim ***** válasza:
81%
Életed legnagyobb hibáját követnéd el ha elvetetnéd!!!!!
2012. nov. 20. 09:40
 8/67 anonim ***** válasza:
43%
Anyukád nyakára nem kellene. Abba is gondolj bele, hogy ha meg nem volt elegendő munkaviszonyod, akkor csak gyest kapsz,abból nem lehet megélni. Ha az apja nem akarja, a gyereknek nem lesz egyszerű dolga apa nelkul felnőni. Egyedülálló anyaként egy kisgyerekkel szinte esélytelen ujra munkába állni.
2012. nov. 20. 09:41
 9/67 anonim ***** válasza:
60%

Ha szeretnéd, egyedül a Te véleményed számít.A gyereknek első sorban az édesanyjára van szüksége, és Te szereted és mellette leszel.

Ha mások véleménye döntött volna arról, hogy világra jöjjek-e, akkor most nem lennék itt. Anyám az akkori fogalmak szerint "öreg"-nek számított a gyerekvállaláshoz, apám meg minden áron fiút akart így nem nagyon örült nekem. De én hálás vagyok anyámnak, hogy a huhogók ellenére mégis vállalt engem:-)

2012. nov. 20. 09:44
 10/67 anonim ***** válasza:
38%
Bocsi, de itt azért a kérdező anyjának a véleménye is számít. Nem mindenki szeretne a lakásába plusz családtagot.
2012. nov. 20. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!