Vállalnátok így?

Figyelt kérdés
Teherbe estem. Tudom az én hibám, de már ez van. Az apja közölte, hogy nem tartjuk meg, én nagyon szeretném. 23 éves vagyok, már dolgozom, de még anyuéknál lakom. Anyukám is természetesre veszi, hogy nem tartom meg a babát, fel sem merült benne, hogy esetleg megszülöm. Én nem is mertem ezt mondani neki egyelőre. Egyetlen ember van, aki támogatna, egy barátnőm, de annyira tanácstalan vagyok. Minden észérv amellett szól, hogy vetessem el, de a szívem mélyén nem akarom megölni.
2012. nov. 20. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Pedig nekünk van időpontunk. Magándokinál voltam, már voltam konzultáción, ott fizettünk valamennyit, de azt mondta, hogy a műtétkor kell kifizetni a műtét díját. És időpontot meg nyilván adott. De sajnos úgy nem mehetek, ha nincs rá meg a pénz. Egyébként régóta ismerem a dokit, régebben gyakran jártam hozzá nőgyógyászati problémák miatt. Ezért őt választottuk, csak hát nem olcsó.
2012. nov. 29. 15:00
 52/67 anonim ***** válasza:
Szep. Tehat kifizeted az abortusz 30 akarhanyezres dijat, plusz meg "muteti dijat" a kedves doktorurnak....
2012. nov. 29. 15:02
 53/67 anonim ***** válasza:

Nem semmi....én megtartanám a babát és elhagynám a "kedves"illetőt...időpontot meg bármikor le lehet mondani...

10 hetesen???elvetetni,,én voltam uhn 10 hetesen már kész kis emberke!!!!

tartsd meg majd lesz valami már most szereted őt és életed végéig bánnád ha ezzel a fasszal maradsz és a gyereked életét meg elvetted!!!!Ne öld meg !!!!

2012. nov. 29. 17:58
 54/67 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy életem végéig bánnám, ezzel teljesen tisztában vagyok. Azzal is, hogy sosem tudnám magamnak megbocsájtani. És azzal is, hogy akárhányszor a majdani gyerekeimre néznék, ez a baba is eszembe jutna. Ezeket tudom. Ismerem magam és tudom hogy nem bírnék könnyen túllépni rajta.

De azt sem bírnám elviselni, ha esetleg utcára kerülnék, mert nincs hová mennem. Sajnos nem keresek sokat (mint ebben az országban senki). Párom jól keres, noha sokra ugye nem megy vele, mert ahogy megkapja, azonmód kifolyik a keze közül. Azonban mégis más lenne, ha együtt vállalnánk és ő is hozzájárulna a gyerekneveléshez. Közölte, hogy egy fillért sem látok, ha megtartom a babát. Szakítottam vele, mert már nem bírok rá se nézni. Állandóan nyaggat, hogy bocsássak meg neki, és győzköd, hogy a műtét után minden a régi lesz. Mert a műtétet továbbra is fizeti.

Ha végiggondolom, mi lenne, ha megtartanám a babát, rövid távon minden kivitelezhetőnek tűnik. Ellaknánk a barátnőmnél és szegényesen eléldegélnénk a nem túl nagy gyedből. És utána? Amikor már nem lesz hol laknom? Amikor már óvodát kell fizetni? Amikor már nem tudom más babáktól örökölt ruhákba öltöztetni? Amikor megkérdezi, hogy őt miért nem szereti az apukája és a nagyi? Én nem ilyen életet képzeltem el a gyerekemnek. Igaz, magamnak sem azt képzeltem annak idején, hogy életem végéig a saját gyermekem siratom, akit saját elhatározásomból öletek meg. Az élet nem könnyű, de most még választhatok, hogy nekem legyen szar vagy a gyermekemnek. Ha látnék bármi reményt, hogy jobb lesz bármi is, már most elindulnék babaruhákat nézegetni, de egyelőre minden olyan kilátástalan.

2012. nov. 30. 07:22
 55/67 anonim ***** válasza:

Mi az hogy tőle nem látsz egy fillért sem? Ha övé a gyerek, gyerektartást köteles fizetni!! Érdekes amikor együtt voltatok nem ellenkezett??

Hát te tudod...

2012. nov. 30. 08:53
 56/67 anonim ***** válasza:

Igy van a gyerektartást köteles fizetni és azt a biróság állapitja meg....mondtad nem keres rosszul tehát nem kapnál keveset!+ gyed és mivel egyedül állo anya vagy igy a bölcsi ovi ingyenes és kapsz egy csomo támogatást!

Jol tetted hogy otthagytad!

Probáld meg menni fog a babával...

Anyukáddal nem lesz gond sok ilyen eset van nem fog kidobni és nagyon fog titeket szeretni hidd el és tartsd meg a babát!!!

2012. nov. 30. 09:53
 57/67 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. A jol keres nem biztos hogy hivatalos jövedelmet jelent, a bolcsi, ovi pedig nem ingyenes azért, mert valaki egyedülálló, az jövedelem függő....
2012. nov. 30. 10:41
 58/67 anonim ***** válasza:
El tudod intézni,hogy ovi,bölcsi ingyenes lesz.Fizetnie muszály,nem kívánságműsor.Mire bölcsis lesz,simán dolgozhatsz!Menni fog,vágj bele!Ha fiad lesz,küldöm a ruhákat esküszöm!(nekem 2 db,2és fél évesem van!!)
2012. nov. 30. 11:07
 59/67 anonim ***** válasza:
Én is csak biztatni tudlak, hogy mindenképpen tartsd meg a babád! Azt jól tetted, hogy otthagytad azt a mocskot! Amúgy sajnos csak akkor lenne köteles gyerektartást fizetni az apa, ha a nevére venné a babát, én így tudom és ahhoz ő is kellene, hogy a nevére kerüljön! De ettől független tartsd meg! Már 10 hetes vagy! Valamiért így hozta a sors, hogy nem volt pénz az abortuszra! Vedd ezt jelnek!
2012. nov. 30. 14:04
 60/67 anonim ***** válasza:
Ha lány lesz én küldöm a rucikat de komolyan 3 éves lesz 56 os mérettől küldöm sőt babakocsit és játékokat is!!!
2012. nov. 30. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!