16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?
Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.
A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)
Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?
Jézusom, mennyire flegma vagy.. :D Ez az, amit említettem.. Nem, nem voltam sose önállótlan, te kis okoska.. Hanem 16 évesen én még nem akartam felnőtt lenni, mint most te... ÉS ez a normális, az átlagos... Nem az, hogy ilyeneket mesélsz itt...
Az meg hogy anyád sose dobott össze neked egy reggelit mostanság...hát gratulálok.. Nálunk ez szokás néha.. Van amikor én viszek anyukámnak ágyba kaját, pl reggelire :) Felváltva főzünk itthon már évek óta, mert a nővérem meg én is tudunk/szeretünk főzni, és ha anyu fáradt, mi főznk helyette.. és stb. Tudlak sajnálni, hogy te ilyenekből kimaradsz..
16:04
megkönnyeztem a történeted! nagyon kemény,nem lehetett könnyü.
remélem a kérdező is átérzi a súlyát,.
16:04 van kedved csevegni?
Ez a "viszonylag önálló" tök érdekes. Az önállóság nem abból áll csak, hogy heti mondjuk 4 este te főzöl valamit, vagy hogy a suli dolgokat te rendezed.
Eltartani el tudod magad? Mert ha nem, akkor nem lehetsz teljesen önálló, pláne más, ha egy újszülöttet is el kellene látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!