16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?
Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.
A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)
Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?
Három út áll előtted, és egyik sem könnyű, ezt már biztos te is beláttad:
1. elvetetni, már nagyon kevés időd van, mert elég hosszú a procedúra, és nagyon fájdalmas lelkileg, mire oda jutnál, babád pedig így nézne ki kb [link]
2. anyukád/család segítségével felnevelni. Ez nélküle nem fog menni. De lehetséges. Ismerek olyat aki gimi 11. osztályából maradt ki, de végül rendesen időben leérettségizett, ment tovább az élete, és anyukája segítette, pedig nem állnak vmi jól.
3. örökbeadod: erről csak annyit h olvasd el Viki00 és történetét, ami nagyon emlékeztet a tiédre 21187HSZ 21209 HSZ
Elfogja fogadni, nincs más választása. Te pedig kifogod használni.
Egy amit remélek, hogy a sok meló mellett ami majd a gyerekkel jár összességében, de kapsz segítséget, azt majd tudod értékelni, és szeretetben nevelitek majd a gyereket.
És hogy meglátod végre azt is, hogy márpedig anyukád figyel rád. Ha nem figyelne, most sem mondaná, hogy ne legyen még babád.
Ne a hibákat a kötözködést nézd majd, és hogy anyud hogy nem csinálta, hanem hogy mégis eltart még és a babádat is, és segít, légyszi a jóra koncentrálj majd és értékeld !!!
Köszönöm a ávlaszokat és a sok biztatást is !!
erre pedig: "Komolyan elhiszitek, hogyha valaki ennyi idősen terhes lenne, akkor nem otthon bőgné tele a párnáját, hanem itt okoskodna gyakorikerdeseken? A pofám leszakad." annyit kérdeznék: Szerinted ha naphosszat otthon bőgnék, azzal mit oldanék meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!