Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen terhes vagyok, de...

16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?

Figyelt kérdés

Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.

A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)

Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?

2012. jan. 5. 15:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 A kérdező kommentje:
Kicsit későn is vettem észre, de persze nem most tudtam meg
2012. jan. 5. 17:51
 92/112 anonim ***** válasza:
100%

Három út áll előtted, és egyik sem könnyű, ezt már biztos te is beláttad:

1. elvetetni, már nagyon kevés időd van, mert elég hosszú a procedúra, és nagyon fájdalmas lelkileg, mire oda jutnál, babád pedig így nézne ki kb [link]

2. anyukád/család segítségével felnevelni. Ez nélküle nem fog menni. De lehetséges. Ismerek olyat aki gimi 11. osztályából maradt ki, de végül rendesen időben leérettségizett, ment tovább az élete, és anyukája segítette, pedig nem állnak vmi jól.

3. örökbeadod: erről csak annyit h olvasd el Viki00 és történetét, ami nagyon emlékeztet a tiédre 21187HSZ 21209 HSZ

[link]

2012. jan. 5. 17:53
 93/112 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most ennyi idős vagy, elég szűkös az idő,hogy abortusz legyen.Nekem is 10 hetesen derült ki,de mi nem is akartuk elvetetni.E.
2012. jan. 5. 18:01
 94/112 anonim ***** válasza:
85%
Tenyleg keso a kioktatas es eszemben sincs kioktatni teged,minden esetre tisztellek azert amiert te 16 evesen belatod hogy igenis az abortusz gyilkossag,ezt en is igy gondolom mert igy is van!Inkabb az a szomoru hogy ilyen konnyen dobalozunk "vetesd el"aztan jon egy orvosi muhiba es evek mulva csodalkozunk "vajon miert nem esem teherbe?"Akkor vajon "anyuka"mit szolna?Egy baratnom novere szinten 16 eves volt amikor szuletett a lanya,persze o el akarta vetetni senki nem orult neki,de az anyukaja azt mondta.hogy nem erdekli hogy ki mit fog gondolni de o nem fogja hallgatni hogy miatta vetette el a gyereket evek mulva inkabb ha kell felneveli egymaga.Es igy is tortent felnevelte es a kislany mar nagylany mert 20 eves es a nagymamaja lett az anyukaja;)elkovettel egy hoibat felelotlen voltal es most fizetni kell,remelem hogy megtalalod a helyes utat es anyukad is anyakent fog melled allni.Kivanom a legjobbakat!Ja es az apat mindenkep avasd be mert joga van ahoz hogy melled aljon,meg sajnos arra is hogy nem:(de remelem megoldjatok!
2012. jan. 5. 18:04
 95/112 anonim ***** válasza:
72%
Én az egyetemen ismertem meg egy 19 éves lányt, 3 éves gyermekkel... nem lehetetlen! Ne akarjátok már rábeszélni, hogy öljön!
2012. jan. 5. 18:05
 96/112 anonim válasza:
38%
Komolyan elhiszitek, hogyha valaki ennyi idősen terhes lenne, akkor nem otthon bőgné tele a párnáját, hanem itt okoskodna gyakorikerdeseken? A pofám leszakad.
2012. jan. 5. 18:06
 97/112 anonim ***** válasza:
100%
Talán rosszabb, valakit belekényszeríteni egy ilyen élet elkezdésére, nem?
2012. jan. 5. 18:18
 98/112 anonim ***** válasza:
27%
Anya most mondta, csak 8 hetesig veszik el.
2012. jan. 5. 18:28
 99/112 anonim ***** válasza:
100%

Elfogja fogadni, nincs más választása. Te pedig kifogod használni.

Egy amit remélek, hogy a sok meló mellett ami majd a gyerekkel jár összességében, de kapsz segítséget, azt majd tudod értékelni, és szeretetben nevelitek majd a gyereket.

És hogy meglátod végre azt is, hogy márpedig anyukád figyel rád. Ha nem figyelne, most sem mondaná, hogy ne legyen még babád.

Ne a hibákat a kötözködést nézd majd, és hogy anyud hogy nem csinálta, hanem hogy mégis eltart még és a babádat is, és segít, légyszi a jóra koncentrálj majd és értékeld !!!

2012. jan. 5. 19:14
 100/112 A kérdező kommentje:

Köszönöm a ávlaszokat és a sok biztatást is !!

erre pedig: "Komolyan elhiszitek, hogyha valaki ennyi idősen terhes lenne, akkor nem otthon bőgné tele a párnáját, hanem itt okoskodna gyakorikerdeseken? A pofám leszakad." annyit kérdeznék: Szerinted ha naphosszat otthon bőgnék, azzal mit oldanék meg?

2012. jan. 5. 19:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!