16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?
Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.
A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)
Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?
Eddig nem akartam írni, de mikor olvastam a Kérdező kommentjét, változott a helyzet.
Mi az, hogy nem szólnál a baba apukájának?? Neki is joga és kötelessége tudni!!
Nos, ezzel a szemlélettel most tényleg ne szülj!!! Ráérsz akkor, ha már felnőttél.
Végzettség nélkül,kisgyerekkel sehol nem kapsz munkát,még takarítani sem mehetsz el.
Ha megszülöd, a gyerekeddel nyomorogni fogsz. Anya otthonban sem maradhatsz sokáig. Anyukád pedig miért tartaná el a te felelőtlenséged miatt mindkettőtöket?
Egy kisbaba sok gonddal jár,sokba kerül, és nem marad mindig csecsemő. Minél nagyobb,annál több a költség ár.
Ezt pedig te nem fogod tudni biztosítani neki.
Miért jobb nyomorba születni neki,mintha meg sem születik?
én teljesen egyetértek a 15:30-as válaszolóval.
nincs semmilyen végzettséged sem.most azt mondod:halasztasz egy kicsit! aztán meglesz a baba-rájössz hogy képtelenség mellette iskolába járni,tanulni! főleg így,hogy senki sem fog támogatni!
Szólhatok az apjának, de nem akarom, hogy csak azért együtt maradjunk, mert gyerekünk lesz, ezt nem kívánhatom a babának, hogy olyan szülők közt nőjön fel, akik csak miatta maradtak együtt és ezért időközben szépen megutálták egymást. (Anyám is ugyebár ezért volt együtt apámmal, aztán mikor már végképp nem bírta, lelépett. Nem akarom, hogy kötelességből maradjon, már ha maradna egyáltalán)
Én anyu nélkül is végigcsinálom ezt az egészet, de nagyon szeretném, ha támogatna ahelyett, hogy kényszeríteni akar az abortuszra..
Mindennap van már egy ilyen teherbeesős kamukérdés? Kezd már unalmas lenni.
Mindjárt kiírom, hogy: terhes lettem 15 évesen, tudom, hogy biztosan jó anyja lennék a gyereknek, ugye, szerintetek is tartsam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!