Hogy mondjam el anyának, hogy a kutyánk megrágta a pendriveját?
A kutyánk 3 éves és borzasztóan rossz,mindent szétrág (a telefontól elkezdve a dezodorokon át a cipőkig...szóval mindent).
Pár napja szétrágta a pendriveomat,ezért az anyáé volt nálam,de mondta,hogy vigyázzak rá,mert tele van fontos dolgokkal,amik a munkájához kellenek(anyu ügyvéd,gondolom szerződések voltak rajta).
De ma a kutyám megtalálta és szétrágta,darabokra tört,nem lehet már semmit csinálni vele.
Mit mondjak anyának??
14L
van olyan cég,ami sérült pendrive-ról is ki tudja menteni az adatokat.
guglizz utána.
Fontos dokumentumokról mindig van másolat, hidd el, ez egy ügyvédnél alap (tudom, mert én is az vagyok). Ráadásul ha pótolhatatlan dokumentumok lettek volna rajta, nem adja oda a 14 éves lányának, már csak a titoktartás miatt sem.
Tehát ne aggódj, lehet, hogy kicsit mérges lesz, de semmi végzetes dolog nem történt.
Ahogy az első írja
Aztán neveld meg a kutyát,de legalább tedd ki a lakásból a kertbe(ha van)
Végül pedig reméljük anyukád is tanul belőle,hogy az egyébként titkos adatokat,szerződéseket tartalmazó pendrive-ot nem adja oda a lányának játszani.
Nem szoktuk kitenni a kutyánkat,mert a kertben reszket,mindig bent van,olyan,mint egy családtag.
De lehet,hogy tényleg le vannak mentve a gépén a cuccok,amik rajta voltak a pendrive-on...vagyis reménykedek benne.
Ha tudod, hogy ilyen a kutya, akkor miért nem raksz minden értékes dolgot be a fiókba, vagy egy cipzáros kabátzsebbe?
Amúgy lehet, hogy helyreállítják, de azt mondják, hogy 100 000 forintba kerül.
Nem lehetne erről a rossz szokásról leszoktatni a kutyát? Pl. valami iszonyatosan keserű cuccot odarakni neki, szétrágja, undort kap (baja nem lesz, legfeljebb egy kicsikét öklendezik), ettől meg elmegy a kedve attól, hogy szétrágjon dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!