Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám megrágta a RAID hangyac...

Kutyám megrágta a RAID hangyacsapdát. Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
Kb 5 percig rágta, mire észrevettük, hogy mit is rág. Most vitte párom állatorvoshoz. Járt már valaki így? Lehet baja? Nagyon féltem a kutyát.
2011. júl. 18. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
elhiszem, hogy meg vagy ijedve, de felesleges itt a tippeket olvasgatni, majd a doki megmondja. tudom, nagyon rossz, amikor az ember csak a körmét rágja, de ki kell bírni.
2011. júl. 18. 18:13
 2/7 anonim válasza:
nyugi csak gyomor rontása lehet komolyabb baj nem lehet:)
2011. júl. 18. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
a legnagyobb baj az lehet, hogy megdöglik. komolyabb nem.
2011. júl. 18. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

elolvashatnátok miből készült

a mi szúnyog és légyirtónk (asszem Kemotox) növényi alapú, tehát nem olyan radikális. de majd kiderül. max kap egy fincsi gyomormosást, vagy fosató tabit

2011. júl. 18. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy összetevője van, de nem emlékszem a nevére, a dobozt meg elvitte a párom magával, hogy megmutassa a dokinak. Úgy aggódom, és az én hibám, mert nem dugtam el elég jól, ezért tudta ellopni.
2011. júl. 18. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, eső után köpönyeg de használd inkább ezen túl a raid max hangya sprayt, nekem egy használat után eltűntek a hangyák, csak a fal tövébe kell fújni, és nem is lesz baj, mert nincs amit rágjon. Én is a cica miatt vettem sprayt.
2011. júl. 18. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi, hogy írtatok, minden ok :)

Kapott hánytatót, de nem lesz baja. kicsit bágyadt volt, de most már sétálni is volt kedve meg inni.

2011. júl. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!