A kutyám megevett egy fogpiszkálót, nemtudom hogy megrágta vagy hogy hogyan ette meg. Mit tegyek? Kemény a hasa
Figyelt kérdés
a kutyám megevett valószínű egy fogpiszkálót(yorkshire terrier) most kemény a hasa,és dörgölőzik az ágyba..de egyszűen sehogy se tudtam elvenni tőle:( mit tegyek???2010. aug. 23. 18:13
1/7 anonim válasza:
Lehet nem rágta meg rendesen, és szurja a gyomrát, hasfalát azért dörgölözik. Jobb lenne ha elvinnéd a dokihoz lehet hogy nincs nagy baja, de a biztonség kedvéért vidd el.
2/7 anonim válasza:
Nem kérdezősködni kéne, ennyi idő alatt már rég odaértél volna az ORVOShoz!
3/7 A kérdező kommentje:
hogy értem volna orvoshoz te?????? mikor kb 25 kmre van az orvos tőlünk-.-
de végülis hogy nyelte volna le? :( meg egyébként hiába akartam elvenni szétharapta a kezem :(
2010. aug. 23. 18:20
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem nyelte le egyben... Ha meg darabokban, akkor megemészti, de én elvinném orvoshoz, vag legalább felhívnám a dokit, hogy ilyenkor mi a teendő.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:) már megtaláltam a megrágott fogpiszkálót,abból hiányzik csak egy picike kis rész.. de egyébként jókedvű és játszik!!
2010. aug. 23. 18:31
6/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de most mi is van? Megette vagy nem?
Ha igen akkor nem kérdés, orvos! A fogpiszkálót nem fogja megemészteni, de simán átmegy a szerveken.
Ha nem akkor meg vedd el tőle. Na nehogy már egy pöttöm kutyától ne tudjál elvenni valamit! Az, hogy nem engedi, nos, nevelési kérdésekbe most nem megyek bele.
7/7 A kérdező kommentje:
komolyan mondom..néha megőrülök milyen válaszokat kapok..már megint itt tartunk a nevelés kérdésénél!! elegem van.. mert ugyanigy NEM nem engedte elvenni,képzeld.de egyébként normálisan meg van nevelve a kutya,annyi az egész hogy ha valami van a szájába akkor mindig elfut vele,vagy óvatosan megharap. és hiába próbáltam elvenni nemtudtam,egyébként amikor irtam a kérdést nem tudtam hogy meg fogom találni a fogpiszkáló darabját. nem,ezekszerint nem ette meg mert egy jó nagy darab fogpizkálót találtam,szóval maximum egy kis darabot evett meg,de lehet azt se.. szóval lényeg a lényeg nincs baj már.. a legnagyobb baj hogy ide nem lehet ugy kérdést kiírni hogy valaki nem vágna valamit a fejemhez. vagy a helyesírással kapcsolatban,vagy akutyámmal kapcsolatban,vagy akármi kérdésem van,itt soha nem tudnak nekem normálisan válaszolni,mindenki csak gúnyolódik(tisztelet a kivételnek) !
2010. aug. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!