Lesz vmi baja tenegrimalacnak ha megrágta a vezetéket?
Köszi:)
Igen, életben vannak:). Viszont a vezeték be volt dugva a falba. De láthatólag nem lett semmi bajuk.
Köszönöm a választ, majd figyelek rájuk (ugyanis nem tudom, hogy a három közül melyikük rágcsálta meg).
Egyébként fel szoktam rakni az éjjeli szekrényemre, ahol nem érik el,de most valamiért elfelejtettem:(.
Még egszer köszönöm a válaszokat!
Nekem a hörcsögöm rágta el az ébresztőórám kábelét, az is be volt dugva a 230Voltba és teljesen ketté rágta, de meg se nyekkent. Talán mert külön-külön rágta át a két drótot és az úgy nem ráz. Csak akkor ráz ha zárlat van, tehát ha mindkettő a szájában van egyszerre.
És ha megrázta volna akkor már meghalt volna. Nem hiszem hogy ilyen kis állat kibírná az áramütést.
Akkor is ráz, ha a fázist rágja át, mert a hörcsög a földdel van egy potenciálon. :)
Kérdező: ha élnek, akkor nincs baj. Léteznek ilyen védőkalitkák vezetékeknek, esetleg vegyél olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!