Rágott már szét nálatok vezetéket a kistigris? Nekem épp ma harapta ketté a mikrofonzsinórt, csoda, hogy nem lett baja.
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:04
2/11 anonim válasza:
Lemaradtam valamiről? Mióta háziállat egy tigris??
4/11 anonim válasza:
Ha cicára gondolsz, létezik macskatávoltartó spray, amivel ha befújod a tárgyakat, azokhoz nem megy oda.
5/11 anonim válasza:
Jackie Chan nem szokott nállunk vezetékeket rágcsálni :D
6/11 anonim válasza:
Á, azok a macskariasztók semmit sem érnek sajnos.
Nekem szerencsém van. Két cicám van. és soha egy vezetéket sem rágtak szét. :)
7/11 anonim válasza:
A macskám nem rágcsál, az aranyhörcsögöm viszont igen ő minden vezetéket megrág ha kiszökik és el tudja érni.
8/11 Platypus válasza:
A mikrofonzsinórban azért nem 220 van, attól nem lesz semmi baja. A normál vezetéket meg nem olyan egyszerű elrágni, de azért nem árt eldugni, ha lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
a távoltartó sprayk tényleg nem jók :( viszont a macsek menekül a naracsszagtól,hátha az beválik nálatok is.
2011. febr. 20. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!