A Fatimai csoda valoban meg történt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 16:44
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy én vagyok túl racionális, de szeritnem ha a Nap elkezdett volna zuhanni, azt nem csak Fatimában vették volna észre. Én inkább hajlok a tömeghisztériára, tekintve, hogy egy rakás megszállott, vagy hogy szebben hangzzék, csodaváró volt csak jelen. És hát ugye egy bolond százat csinál:)
Bocs, senkit nem akartam megsérteni, ez az én véleményem.
2/3 A kérdező kommentje:
ok korrekt!
2011. nov. 15. 17:35
3/3 anonim válasza:
Utólag mindenre mondhatjuk, hogy ez és az megmondta előre, mindenben lehet találni kiforgatható utalásokat. Hiszen csak jóval később derült ki, hogy néhány gyerek látott valamit valamikor (és az sem mellékes, hogy hasonló időben, néhány év különbséggel több hasonló esetet is feljegyeztek, hasonló körülmények között, így megint felmerül a kérdés, melyik igaz, melyik kevésbé, és, miért pont Fatima kapott nagyobb visszhangot), és, bár szeretném nem ezt hinni, de valószíínűleg több ponton is ferdítettek, nem keveset. Isteben hiszek, de ezeket a "csodákat" elég szkeptikusan kezelem, főleg, mivel feltehetően több részletük nem került nyilvánosságra. Tehát, ha valóban csoda, és az egyház elhallgat valamit, akkor azt azért teszi, mert az a valami alááshatja a tekintélyét, ezesetben pedig felmerül a kérdés, létezik-e igaz egyház, ha viszont nem az, akkor meg néphülyítés az egész, hogy a birkákat maguk mellett tartsák. Ezért nem tudok tűlőre jutni ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!