Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy a kutyánk megrágta a pendriveját?

Figyelt kérdés

A kutyánk 3 éves és borzasztóan rossz,mindent szétrág (a telefontól elkezdve a dezodorokon át a cipőkig...szóval mindent).

Pár napja szétrágta a pendriveomat,ezért az anyáé volt nálam,de mondta,hogy vigyázzak rá,mert tele van fontos dolgokkal,amik a munkájához kellenek(anyu ügyvéd,gondolom szerződések voltak rajta).

De ma a kutyám megtalálta és szétrágta,darabokra tört,nem lehet már semmit csinálni vele.

Mit mondjak anyának??

14L

2012. jan. 2. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogd rá a nyuszira! :))))
2012. jan. 2. 19:51
 12/21 anonim ***** válasza:

"Fontos dokumentumokról mindig van másolat, hidd el, ez egy ügyvédnél alap (tudom, mert én is az vagyok). "

Elméletileg a munkahelyi gépén ott kellene lennie az eredeti példánynak.

2012. jan. 2. 19:53
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azt nem értem, hogy ha egyet már szétrágott, akkor miért nemtudtál figyelni a másikra jobban? A saját károdon se tanulsz?
2012. jan. 2. 19:54
 14/21 anonim ***** válasza:
szerezz neki 1 újat,és csak azután mondd meg,és halehet,közben adj neki kávét!:D :D :D
2012. jan. 2. 19:57
 15/21 A kérdező kommentje:

Véletlenül ott felejtettem a kanapénkon a netbookom mellett és megtalálta.

Mire visszamentem,addigra már a szájában volt és nem mertem elvenni tőle,mert féltem,hogy megharap.

Szóval nem én adtam neki oda,amikor feljöttem a szobámba,akkor még aludt,nem gondoltam volna,hogy 10 perc alatt felkel és szétszedi.

2012. jan. 2. 20:07
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

"féltem,hogy megharap"

Bocsi az offért, de akkor ti nem tudtok kutyát nevelni! Egy normálisan megnevelt kutyának semmiképp sem lenne szabad harapni, főleg nem a gazdájára, úgyhogy ha félsz hogy megharap, valamit nagyon elrontottatok!

2012. jan. 2. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
Én se nyúlnék a kutyám szájába, mikor benne van valami amiről nem tudja, hogy mi.
2012. jan. 2. 21:06
 18/21 anonim ***** válasza:
leginkább azt, h anya,a kutya szétrágta a pendriveodat. Erről te tehetsz?
2012. jan. 2. 23:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Mellesleg ezek szerint a netbookodat is ott hagytad a kanapén... Inkább örülj, hogy nem rágta szét azt is, ha már képtelen vagy odafigyelni ezekre a dolgokra.
2012. jan. 3. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Attyaég! Ez nálam is kiverte a biztit: nem meri elvenni, nehogy a kutya megharapja. Na mit gondolsz Victoria Stillwell vagy Cesar Millan milyen fejet vágna, ha ezt hallaná???

Öcsém, nálatok nagyon nagy baj van kutyanevelési ügyben. Komolyan!

2012. jan. 6. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!