Hogy mondjam el anyának, hogy a kutyánk megrágta a pendriveját?
A kutyánk 3 éves és borzasztóan rossz,mindent szétrág (a telefontól elkezdve a dezodorokon át a cipőkig...szóval mindent).
Pár napja szétrágta a pendriveomat,ezért az anyáé volt nálam,de mondta,hogy vigyázzak rá,mert tele van fontos dolgokkal,amik a munkájához kellenek(anyu ügyvéd,gondolom szerződések voltak rajta).
De ma a kutyám megtalálta és szétrágta,darabokra tört,nem lehet már semmit csinálni vele.
Mit mondjak anyának??
14L
"Fontos dokumentumokról mindig van másolat, hidd el, ez egy ügyvédnél alap (tudom, mert én is az vagyok). "
Elméletileg a munkahelyi gépén ott kellene lennie az eredeti példánynak.
Véletlenül ott felejtettem a kanapénkon a netbookom mellett és megtalálta.
Mire visszamentem,addigra már a szájában volt és nem mertem elvenni tőle,mert féltem,hogy megharap.
Szóval nem én adtam neki oda,amikor feljöttem a szobámba,akkor még aludt,nem gondoltam volna,hogy 10 perc alatt felkel és szétszedi.
"féltem,hogy megharap"
Bocsi az offért, de akkor ti nem tudtok kutyát nevelni! Egy normálisan megnevelt kutyának semmiképp sem lenne szabad harapni, főleg nem a gazdájára, úgyhogy ha félsz hogy megharap, valamit nagyon elrontottatok!
Attyaég! Ez nálam is kiverte a biztit: nem meri elvenni, nehogy a kutya megharapja. Na mit gondolsz Victoria Stillwell vagy Cesar Millan milyen fejet vágna, ha ezt hallaná???
Öcsém, nálatok nagyon nagy baj van kutyanevelési ügyben. Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!