Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen terhes vagyok, de...

16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?

Figyelt kérdés

Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.

A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)

Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?

2012. jan. 5. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/112 anonim ***** válasza:
46%
Sehogy. Kiskorú vagy, nem dönthetsz.
2012. jan. 5. 15:05
 2/112 anonim válasza:
91%

Nem tudom, hogy megy ez, ha még kiskorú vagy, de szerintem neki nincs joga eldönteni, hogy megtarthatod-e. Ahhoz kell beleegyezése, hogy elvetesd, de ahhoz tudtommal nem, hogy megtartsd.

Igazából te ismered, te tudod, hogy lehetne hatni rá.

2012. jan. 5. 15:07
 3/112 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szép és jó amiket leírtál,de most komolyan,tényleg elhiszed hogy minden szép és jó lesz ezután 16 évesen?
2012. jan. 5. 15:07
 4/112 anonim ***** válasza:
72%
Volt már ez a kérdés kb félévvel ezelőtt.
2012. jan. 5. 15:08
 5/112 anonim ***** válasza:
88%
Tegyük fel hogy megszülöd, lány lesz, és 16 évesen ő is terhes lesz. Anyaként mit mondanál neki? Egyébként hol van a büszke apuka?
2012. jan. 5. 15:09
 6/112 anonim ***** válasza:
95%
hol van az apuka??a babád apukája??? Sehogy nem tudod rávenni,de ö se kényszeríthet hogy elvetesd.De baba mellett estin tanulni meg dolgozni lehetetlen....tudom anyuka vagyok 2 gyerekem van 26 éves vagyok..
2012. jan. 5. 15:11
 7/112 anonim ***** válasza:
82%
Azért ne haragudj, de vagy annyira felnőtt, hogy gyereket szülsz, bár gőzöd sincs, mekkora felelősség, anyukádat szidod, hogy nem foglalkozik veled és tanácsot kérsz, hogy hogyan vehetnéd rá a támogatásra. Tudod szülni úgy kéne, hogy anyuka és apuka felelősség teljesen fel tudja nevelni a picit.
2012. jan. 5. 15:13
 8/112 anonim válasza:
61%

Írta, hogy nem kell kioktatás. Mit őrjöngtök itt?

Kérdező, nem tudom, ismered-e az MTV-n futó Tini mamik c. sorozatot, de ha láttad már, vagy nézed, akkor tudhatod, hogy nem kilátástalan a helyzet egy 15-17 éves szülőnek.

Szép dolog, hogy nem akarod megölni a gyerekedet.

2012. jan. 5. 15:13
 9/112 anonim ***** válasza:
30%
Szeretném ha meghallgatdnád anyukád,mivel most ő a legnagyobb támaszod.Ajánlom ,hogy menjetek el közösen egy pszihológushoz esetleg nőgyógyászhoz aki mélyebben feltud világosítani mint mi valamennyien ezen az oldalon.Lehet még gyermeked de ne rontsd el egy ártatlan jövevény sorsát heccből.A korai abortusz nem gyilkosság,mivel kevesseb sejthalmaz összesége mint egy használt óvszer tartalma.24F
2012. jan. 5. 15:14
 10/112 anonim ***** válasza:
61%

én elgondolkodnék rajta

tönkreteheteted az életedet

most kezdenél élni

le lehet szavazni az abortuszelleneseknek, nekem mindegy

én nem szülném meg

2012. jan. 5. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!