16 évesen terhes vagyok, de anya nem akarja, hogy megtartsam a gyereket, hogy fogadtassam el vele a döntésem?
Nem kérném a kioktatásokat, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, ezt már megkaptam anyukámtól is, viszont mindenképpen meg akarom tartani. A helyzet az, hogy anyukám sosem figyelt rám, már egészen kiskorom óta önállóan intézem a dolgaimat.
A sulit estin befejezném, közben van egy ismerősöm, akinek kapcsán munkát is kaphatnék, nem kellene jobban anyán "élősködnöm", mint eddig. (mondjuk neki nem lenne probléma, mert elég jól keres, testvérem meg nincsen)
Ezeket elmodntam neki, de hallani sem akar róla, hogy vegyem rá, hogy támogasson?
Nem tudom, hogy megy ez, ha még kiskorú vagy, de szerintem neki nincs joga eldönteni, hogy megtarthatod-e. Ahhoz kell beleegyezése, hogy elvetesd, de ahhoz tudtommal nem, hogy megtartsd.
Igazából te ismered, te tudod, hogy lehetne hatni rá.
Írta, hogy nem kell kioktatás. Mit őrjöngtök itt?
Kérdező, nem tudom, ismered-e az MTV-n futó Tini mamik c. sorozatot, de ha láttad már, vagy nézed, akkor tudhatod, hogy nem kilátástalan a helyzet egy 15-17 éves szülőnek.
Szép dolog, hogy nem akarod megölni a gyerekedet.
én elgondolkodnék rajta
tönkreteheteted az életedet
most kezdenél élni
le lehet szavazni az abortuszelleneseknek, nekem mindegy
én nem szülném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!