Megtartanátok a helyedben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
2017. nov. 20. 09:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/197 anonim ***** válasza:
8%
Lehet, hogy XX kromoszómáid vannak, de ez minden... Na pá! (El ne felejts válaszolni!)
2017. nov. 22. 16:59
 72/197 A kérdező kommentje:
Nem tudott fogadni a doki,csak holnap esti orakban tudok menni! Számomra nem egyenlő az embrió a meglévő gyerekekkel, de egy szerető es anyagilag biztos hàttérrel rendelkező családba miért ne érkezhetne egy negyedik baba, arranehezen tudom elfogadni a nemet erre!
2017. nov. 22. 17:39
 73/197 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, egy szimpla kérdés: ha mondjuk veszélyeztetett terhes leszel, mi lesz?

Egyébként a saját válaszát a férjed tudja, ami nekem eszembe jut:

1, Úgy érzi, nem lenne elég energiája, figyelme a 4. gyerekre

2, Úgy érzi, már megint egy kicsi baba körül forogna minden, és nem maradna elég figyelem rá

3, Szimplán elege van a babázásból a következő tízenévre, most már más dolgokra koncentrálna, vagy épp lazítana

4, Úgy gondolja, nem akar még egy gyerekért felelősséget vállalni

5, és bármi egyéb....

2017. nov. 22. 18:16
 74/197 anonim ***** válasza:
14%
Hallgass arra a kis hangra a lelkiismeretedben, ami nem akarja az abortuszt. Te nem valamivel később fogsz anyává válni, már anya vagy a fogantatás pillanatától. Akkor amikor egy aranyos kisbabád van, aki átöleli a nyakad és azt mondja: “Szeretlek, mami!”, akkor tudni fogod, hogy a jó döntést hoztad meg, hogy életet adtál gyermeked és saját magad számára is.
2017. nov. 22. 21:45
 75/197 anonim ***** válasza:
13%
Volt olyan barátnőm, akit abortusz után a munkahelyéről is elbocsátották, mert folyamatosan zokogott, sőt sokaknak az öngyilkosság is megfordult a fejében a postabortusz-szindróma következtében.
2017. nov. 22. 21:53
 76/197 anonim ***** válasza:
13%
Ebben az időszakban már kifejlődtek a végtagjai, vannak az ujjacskái, az arca is már kivehető, és napról napra egyre nagyobb lesz. Ezt tudja a férjed? Nem kérdés, hogy tartsátok meg.
2017. nov. 22. 21:57
 77/197 anonim ***** válasza:
58%

... na ya, a meglévő 3 gyereknek meg majd te elmagyarázod utolsó, hogy adott (rossz) esetben miért válnak a szüleik - annak minden következményével. Igaz?

(egy rózsaszín lányszobában ábrándozó 16 évesnek még talán el lehet adni az ilyen szövegeket... de képzeld, akiknek van 3 gyerekük, azok pontosan tudják, hogy milyen egy gyerek a VALÓSÁGBAN)

2017. nov. 22. 22:03
 78/197 anonim ***** válasza:
83%
A #74-#77 is innen van: [link]
2017. nov. 22. 23:28
 79/197 anonim ***** válasza:
76%

"de egy szerető es anyagilag biztos hàttérrel rendelkező családba miért ne érkezhetne egy negyedik baba, arranehezen tudom elfogadni a nemet erre!"

Hát nem tudom, nekem elegendő ok lenne az, hogy a férjem NEM akarja és különben is van már másik 3 gyerek, akik így is rengeteg időt visznek el.. Talán, mondjuk ez is egy indok lehetne, hogy nem sz*arok magasről a 3 gyerekem apjának fejére, de igazad van, én se értem miért ne érkezhetne egy véletlenül fogant, nem kívánt 4. gyerek is... Atyaég.

2017. nov. 23. 09:34
 80/197 anonim ***** válasza:
78%
30%-os nem tudom mire vered magad, őszintén sajnálom, ha a véleményem ennyire felizgatott, hogy azóta ezen lovagolsz és hogy megsértettem a szent embrióimádatodat, de próbálj túllendülni rajta. Ha már itt tartunk neked aztán tényleg nincs többed, mint XX kromoszómád és mániákus kényszered arra, hogy mindenáron szülésre beszélj rá minden nőt, nem foglalkozva a körülményekkel.. Na remélem most már kiélted magad, menj keress másik abos kérdést is, ahol habzó szájjal toporzékolhatsz!
2017. nov. 23. 09:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!