Megtartanátok a helyedben?
Kérdező, egy szimpla kérdés: ha mondjuk veszélyeztetett terhes leszel, mi lesz?
Egyébként a saját válaszát a férjed tudja, ami nekem eszembe jut:
1, Úgy érzi, nem lenne elég energiája, figyelme a 4. gyerekre
2, Úgy érzi, már megint egy kicsi baba körül forogna minden, és nem maradna elég figyelem rá
3, Szimplán elege van a babázásból a következő tízenévre, most már más dolgokra koncentrálna, vagy épp lazítana
4, Úgy gondolja, nem akar még egy gyerekért felelősséget vállalni
5, és bármi egyéb....
... na ya, a meglévő 3 gyereknek meg majd te elmagyarázod utolsó, hogy adott (rossz) esetben miért válnak a szüleik - annak minden következményével. Igaz?
(egy rózsaszín lányszobában ábrándozó 16 évesnek még talán el lehet adni az ilyen szövegeket... de képzeld, akiknek van 3 gyerekük, azok pontosan tudják, hogy milyen egy gyerek a VALÓSÁGBAN)
"de egy szerető es anyagilag biztos hàttérrel rendelkező családba miért ne érkezhetne egy negyedik baba, arranehezen tudom elfogadni a nemet erre!"
Hát nem tudom, nekem elegendő ok lenne az, hogy a férjem NEM akarja és különben is van már másik 3 gyerek, akik így is rengeteg időt visznek el.. Talán, mondjuk ez is egy indok lehetne, hogy nem sz*arok magasről a 3 gyerekem apjának fejére, de igazad van, én se értem miért ne érkezhetne egy véletlenül fogant, nem kívánt 4. gyerek is... Atyaég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!