Ti mit csinálnátok a helyedben?
Én még mindenképpen várnék. Annak idején én nem is kértem magam egy műszakba, csak miután betöltöttem a 12. hetet.
És őszintén tojtam a többiek véleményére, nekem ők nem fontosak, csak a babám.
Pár hét alatt megunták, hogy rólam minden lepereg, és találtak más kidumálnivalót.
MINDEN CSODA 3 NAPIG TART!!!!
Majd megbékélnek!
Ha simán birsz dolgozni, akkor dolgozzál, ha hazamennél táppénzre, akkor megőrülnél.
A rossz érzés a kollégáid miatt ugyanúgy megmaradna, és még a pénzed is kevesebb lenne :(
Annyi dolgom volt eddig, nem is értem rá foglalkozni a dologgal. Igazatok van. Tudok dolgozni, maradok, pukkadjanak meg. Csak vmi módszer kell, h. ne idegeskedjek. Így is feszült vagyok, ha arra gondolok, h. vajon minden rednben lesz a babával, majd jövő héten megyek uh-ra.
Ti milyen módszert használtatok a stressz ellen?
Szia!
Szedjél magnéziumot,nekem a Béres jött be,a magne B6 nem. Ne vedd fel a bántásukat,legyél kedves,mosolyogj..elvégre életed legszebb hónapjait éled!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!