Mit csinálnátok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A dokim aki mellesleg a magánorvosom már nyugdíjas.A vizsgálatok is elég macerásak így de azt megoldjuk, de szülést már nem vezethet le. Kérdezzek rá, hogy kit ajánl akinél szülhetek, vagy, aki éppen bent lesz a kórházban.2012. jan. 14. 14:58
1/4 anonim válasza:
Én keresnék egy másik orvost, bármennyire is kedves ez. Egy orvos sem szívesen vállal úgy, hogy más végzi a terhesgondozást. Persze szülhetsz ügyeletesnél is, ha problémamentes a szülés, akkor nem lesz baj. De ha számodra megnyugtatóbb egy ismerős arc, akkor szerintem keress még a terhesség időszakában egy orvost.
2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha igazán megbízol benne, ami gondolom fennáll, én megkérdezném, kit ajánl maga helyett! Ha meg nem akarsz továbbra pénzt kiadni egy magánorvosra, akkor nyugodtan szülhetsz, épp egy ügyeletesnél is!
3/4 anonim válasza:
Egy valakit bevihetsz magaddal a szülésre. Lehetne a magándokid :)
4/4 anonim válasza:
hát igen, de ha a férje is benn akar lenni?
akkor váltják egymást?
:D:D
viccet félretéve, én kikérném a véleményét, hogy kit válasszak. valóban érdemes ahhoz járni vizsgálatokra is, akinél szülsz, mert ő fogja ismerni minden kis dolgodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!