Ti hogy csinálnátok a karácsonyi ajándékozást ebben az esetben?
Nem szeretném elkényeztetni a kisfiamat és nem hiszek a hatalmas halom ajándékban. Családban van olyan gyerek aki rengeteg dolgot kap és szinte nem is értékeli. Sőt amikor mindent kibontott multkor azt mondta hogy "Más nincs?"
Szóval szeretném meglepni valami klassz dologgal a gyermekünket de nem egy halommal, viszont nem tudom mit fog szólni ha látja hogy a másik gyerek a családban mennyit kap...
Szerintem már most meg kell tanulnia, hogy mással másként működik, nincs két egyforma szülő és gyerek, sem pedig szokás.
Ha olyan ajándékot kap (akár csak 1-et), amit szeretne, akkor annak is fog örülni. Lehet benne fel sem merül az, ami benned, ha te is úgy állsz hozzá, hogy ez a helyes.
Lányom két dolgot fog kapni, míg unokatesói biztos, hogy legalább tízet...de nem a szerint fogok vásárolni, hogy más gyerek mennyit kap. Ha lányom rákérdez (amit szerintem nem fog), akkor elmondom neki, hogy nagyon fontos, hogy ezt értékelni tudd, hogy jövőre is meglepjen a Jézuska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!