Szeptembertől ovis kislányom mellé novemberben érkezik a kitesó. Hogy csinálnátok? Nagyszülőkkel nem egy városban élünk. Apa reggeltől estig dolgozik (nem lesz szabadság, saját vállalkozás, nem tehetjük meg).
Az a gyanúm, hogy nem nagyon tudtok válogatni, ha nem jön a nagymama, akkor megy hozzá a kislány. Próbáljátok meg valahogy mindenképpen meggyőzni a nagyit, de ha nem megy, akkor sajna nincs más választásotok.
Vagy esetleg másik nagyi? Nagynéni?
Teljesen felesleges azon gondolkoznod, hogy fél év múlva mit akar a nagylányod. Addigra kiderül, az is elképzelhető, hogy utálni fogja az ovit és boldog lesz, hogy nem kell mennie.
Viszont érdemes lehet majd "szoktatni", hogy néha egy-két éjszakát a mamával töltsön, hogy ha mégis az lesz, hogy nála lesz, akkor ne legyen ismeretlen számára a helyzet.
hát igen, lehet utálni fogja az ovit és tényleg örülne neki,ha 1hétig nem menne, de akkor még rosszabb újra visszamennie,nem?
én ilyen előre gondolkozó vagyok amúgy :)
mindent ,mindig jó előre megtervezek.
Azért ennyire ne parázd túl :) ő sem fogja. Na meg ha nem novemberben hagy ki egy hetet, akkor karácsonykor :)
Indulj ki abból, hogy szeretni fogja az ovit és szeretni fog a nagyinál is lenni. Mert ez is elképzelhető :)
Én otthon hagynám (az enyém itthon volt igaz csak 21 hónapos volt mikor a tesó született)mert pont elég nagy változás lesz neki az ovi és hogy te sem leszel otthon+ még jön egy kisember is az életetekbe.
Szerintem a mama menjen hozzátok!
Nálunk is hasonló a szitu. Amíg a kórházban leszek, addig a mamánál lesz a kisfiam.
Amikor kijövök, akkor a mamával együtt jönnek haza.
Szerintem is elég nagy trauma lesz így is neki, hogy megszületik a kistesó - bármennyire is várja.
Szerintem majd szeptember-oktoberben kiderul, hogy a kislanyod ogy all az ovival. Raersz akkor gondolkodni.
Nalunk kozepsos volt mar, amikor szuletett a teso, de nem jott a mama, es nem is vittuk el hozza a kislanyunkat. Apa vitte reggel az oviba, es ment erte delutan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!