PCO-s lányok akik metfogammát vagy metforalt szedtek mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Elég sokáig szedtem a metfogammát, és sikerrel is jártam született egy babám. Lassan terveznénk a következőt, és megint el szeretném kezdeni a gyógyszert. Szerintetek kell hozzá újabb kivizsgálás? A Dr. nő akihez járok elég sokára tudott időpontot adni, de viszont a háziorvosom felírta, és ki is váltottam. Most tanácstalan vagyok, hogy elkezdjem-e szedni újabb kivizsgálás nélkűl, vagy inkább várjam meg az orvosom!2012. jan. 19. 12:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen várd ki a dokidat! :)
2/3 anonim válasza:
Már csak azért is, mert nekem azt mondták a mensmentisben, hogy a baba után, ha minden rendben, jó a ciklusom meg a terhelés, akkor nem feltétlenül kell a gyógyszer, terhesség után ugyanis helyre tudnak rázódni a hormonok, és lehet, hogy elég a diéta és a mozgás! :)
3/3 anonim válasza:
nekem a hathetes vizsgalaton azt mondta a nodokim, hogy elkezdhettem volna szedni nyugodtan.
szoval ha megszuletik a baba szerintem a korhazbol hazaerve nyugodtan szedni fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!