Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok ha már odaadta...

Mit csinálnátok ha már odaadtatok volna minden babás cuccotokat, és előbb lenne babátok, vagy egyidőben azzal, akinek adtátok?

Figyelt kérdés

Már van 3 gyermekünk, ennyit terveztünk. MÁsodjára ikerk lettek, így az első babakocsit, meg a kislány ruhákat, mindent amit aztán továbbiakban a gyerekek kinőttek, illetve nem használtak, légzésfigyelő, stb, odaadtunk a hugoméknak. Még nincs baba, szeretnének majd nemsokára elvileg. De még nem kezdtek el próbálkozni sem.

Mi a férjemmel egyre többet beszélgetünk egy negyedik babáról, 99 % hogy lesz is ha minden körülmény adott lesz, jövő tavasszal szeretnénk elkezdeni a babaprojektet.

Vagyis nagy az esély rá ha így folytatják hugiék, hogy szinte egyszerre leszünk terhesek. Ha nem egy méretet fognak hordani, vagy különböző neműek, akkor a ruhák nem is gond, de babakocsi, légzésfigyelő, mellszívó, ezeket mind mi vettük. Most vegyük meg megint? Vagy visszakérjük? Mit gondoltok, ez bunkóság így?

Én azt hiszem visszakérném, de kicsit furának érzem/érezném.

2012. jan. 16. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza kérném.Nem tartanám bunkóságnak, és szerintem tesód is megértené.
2012. jan. 16. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a tesód valószínűleg kérés nélkül vissza fogja adni. Én biztosan így tennék az én tesómmal.

De szerintem nem kell ennyire a dolgok elébe szaladni. Legyen ott az a babó, aztán majd lehet a tárgyakon is gondolkodni.

2012. jan. 16. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkóság. Visszakérném, de szerintem is visszaadja magától. Én is ezt tenném.
2012. jan. 16. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne bunkóság. Ti vettétek meg, miért vennétek mégegyszer? Tesódnak is meg kell értenie.
2012. jan. 16. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

A testvéred kérés nélkül is vissza fogja adni, ha valóban úgy alakul, hogy nálatok lesz előbb baba. Szerintem emiatt nem lesz vita vagy harag. Abszolút rendben van, hogy ha nektek lesz rá előbb szükségetek, akkor nálatok a helye.

Egyébként gratulálok a 3 gyermekhez és a tervhez, hogy vállatok negyediket is. Én is szívesen vállalnék majd, bár még sehol sem tartok ahhoz képest, vagyis még csak a második érkezik. :)

2012. jan. 16. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen teketóriázás nélkül kedvesen megmondanám, figyelj hugi, mégis lesz még babánk, dobd vissza a cumókat:), aztán megint megkapd :)
2012. jan. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!