Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
Ez mind szép és jó, amit te elképzeltél és amit leírtál, de a férjed szava, véleménye, beleszólása sehol nincs a történetben. Ezeket te gondolod így, te szeretnéd így, nem ti együtt, csak te. Kivánom a legjobbakat.
2017. nov. 21. 09:02
32/197 anonim válasza:
Szerintem sokszor ha az emberek nem a szívükre hallgatnának jobb lehetne a házasságuk is..
Ez élet sokszor hozza úgy ,hogy az eszünkre hallgassunk ..
Én nem tartanám meg főleg miután van már 3 csodás gyermeketek sajnos nagy igazság az ,hogy nem lenne elég időtök a gyerekekre nem beszélve arról ,hogy onnantól kezdve egymásra sem...és akkor már csak volt boldog házasság..tudod nem jó érzés ha házasságban élsz 4 gyermekkel de mégis egyedül...
2017. nov. 21. 09:18
33/197 anonim válasza:
Èn, èn, ên... Ès a többiek???
2017. nov. 21. 09:19
34/197 anonim válasza:
Én nem ölném meg a 4-et. Ha már 3-al elbírtok, akkor a 4. is menni fog!
2017. nov. 21. 09:38
35/197 A kérdező kommentje:
Érdekes ez az én dolog! Az anya csinál majdnem mindent,ez gyerekkoromban is így volt ! Én azon dolgozom hogy a férjem is érezze H elbirunk 4 gyerekkel,nem azt mondtam H ráerőltettem, annyira az elején vagyok H vszinu szivhang se lesz holnap még ,úgyhogy örülnék hogy akinek nincs gyereke elhuzna a posztbol és trollkodna máshol!
2017. nov. 21. 10:10
36/197 anonim válasza:
Itt ignorálhatod a neked nem tetsző válaszokat, de ugye a problèmádon az nem segít, ha becsukod a szemed, attól mèg lètezik a problèma!
Mint ahogy most is teszed! (húzzon innen, akinek nincs gyereke...)
Továbbra is azt èrzem, hogy meg akarod nyerni a vitát ès nem megoldani! A fèrjeddel mèg csak le sem ültèl megbeszèlni! Vele kellene, nem nekünk fellengzősen, besèrülve írogatni!
2017. nov. 21. 11:54
37/197 A kérdező kommentje:
Vele is leültem, az én központú válaszokkal van problémám! El mehet a sunyi pi..àba,aki így gondolja,próbálom megoldani és ha így sem megy akkor meg kell hoznunk a döntést ennyi
2017. nov. 21. 12:06
38/197 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz az idiótákkal. Ha vállalod a gyereket, az a te dolgod, a te döntésed.
nem értem, miért kell kardoskodni az abortusz mellett, elvégre nem ti fogjátok nevelni azt a gyereket, nektek semmi hátrányotok nem születik abból, ha világra jön az a gyerek.(ezt az utóbbi válaszolóknak címzem)
2017. nov. 21. 14:06
39/197 anonim válasza:
Utolsó, ennél nagyobb igazságot nem is írhattál volna. Ha képes vagy egyedül is vállalni, felnevelni stb. akkor hajrá.
2017. nov. 21. 14:14
40/197 A kérdező kommentje:
Azért volt bátorságom kiírni a kerdest,mert kíváncsi voltam más anyukák véleményére akik valóban nevelnek 2-3 gyereket,esetleg kerültek olyan helyzetbe mint én! Anyukámmal,apukának tesoimmal barátainkkal az is megosztottuk a dolgot mind a férjem mind az én véleményemet , ok ismernek minket és megoszlanak a vélemények! Tesóm hogy tudna tanácsot adni igazán ha még gyermeke sincs! A férjem aggályainak egyet értek , de nem tudom elcserélik a születendő gyermekének életére, igen ő ffibol van és nem benne növekszik, ha így lenne lehet másképp gondolna ezt elismeri, ahogy azt is hogy amikor az első gyerekünk született akkor fogta fel igazán mit is jelent! Most igyekszem összeszedni magam, mert 3 gyerek se kicsi de 4 meg nagyobb feladat és próbálok berendezkedni rá és azért 1 szám 1 személy mert a nő 'dolga' ez ,sok minden más mellett! A férjem is sokat besegít de nincsenek nálunk elcsuszva a szerepek! Ha meg is úgy látjuk együtt hogy nem vagyunk felkészülve egy újabb babára akkor meghozzuk a nehéz döntést és igen kérni fogom az elkotest, ahogy utolsó szülésnél is kértem deinfenki lebeszélt mert 29 voltam! Sok válasz nem tetszett, de elfogadtam a velemyeket ,egyedül az enközpontu hszok akasztottak ki! Sztem minél több testvérünk annál könnyebb lesz a felnőtt létünk , és ezt tapasztalom a mi generacionknal! A nsgyra is figyelünk jár balettra,tornára vagy úszásra ahova csak is szabad akaratàbol megy,nem azért mert menő ! Köszönöm a tenyleg őszinte hozzászólásokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!