Megtartanátok a helyedben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
2017. nov. 20. 09:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/197 anonim ***** válasza:
70%

Na látom neked is épp annyira nehezedre esik felfogni a kérdést, mint a másik kérdésnél lévő hszelőnek, akiből 5 komment után sem bírták kihúzni a normális választ, mert csak folyamatosan mellébeszélt.

Nem tudom tanultad-e anno az iksolában, de a VAGY szó eldöntendő kérdésre utal és most azt a helyzetet tételezzük fel, hogy igen is ilyen helyzetben vagy és választanod KELL!! Az nem válasz, hogy nem választanál!! De nyilván akkor is ekkora lenne a szád, ha valójában, bármennyire is abszurd a felfestett szituáció, fegyvert szegeznek a fejedhez és választanod kell, h kit mentesz meg inkább....

2017. nov. 22. 11:34
 62/197 Theressita ***** válasza:
6%
Szerinted a Kérdező most a végeláthatatlan vitáinkkal tud valamit kezdeni? Ha nagyon szeretnéd a témát tovább boncolgatni, felőlem, írj rám privátban...nyugodt, emberi hangú párbeszédre nyitott vagyok, de ennek itt a válaszok helyén semmi értelme...
2017. nov. 22. 11:40
 63/197 anonim ***** válasza:
76%
Rögtön gondoltam, hogy nem fogok normális választ kapni a kérdésre, mert ugye azzal saját magadat cáfolnád meg! Annyira nem izgat a téma, privátban írogassak neked, azzal különben is mindent elárultál, hogy csak tereled a témát, ahelyett h kerek-perec rávágnád a választ. Szomorú, hogy valaki tényleg elgondolkozik azon, h egy embrió és a meglévő gyereke közül melyiket válassza..
2017. nov. 22. 11:51
 64/197 anonim ***** válasza:
55%
Á, a dolog legvalószínűbb kifutása - Ha a kérdező terhes, és megszüli a gyereket - kb ugyanaz lesz, mint anno nálunk volt... a párja nyilván nem fog az első percben elrohanni, csak épp Kérdező a gyerekek mellett átmegy "Hős anyába", a párjának meg egyre jobban elege lesz a abból, hogy a párkapcsolata neki nem ad, csak kivesz belőle, hogy az a feléje irányuló elvárásokról, és a társas magányról szól. És egyre több lesz a feszkó, amit a Kérdező úgy fog kompenzálni, hogy "még jobb anyja akar lenni" a gyerekeinek, és így az öngerjesztő spirál el fog vezetni oda, hogy a kapcsolat szétesik pár éven belül.
2017. nov. 22. 12:20
 65/197 anonim ***** válasza:
0%
#53: a grafomániád gyógyíthatatlan. Részvétem!
2017. nov. 22. 13:26
 66/197 A kérdező kommentje:
Kedves 65ös ilyen és ehhez hasonló válaszokat várta., Ha úgy tetszik esettanulmányokat! Doki ma megmondja mi a helyzet terhességgel, a férjemmel meg megbeszéljük! Köszönöm a hozzászólásokat!
2017. nov. 22. 13:45
 67/197 anonim ***** válasza:
44%

Köszönöm kedves #65-ös, hogy egyetlen komment alapján sikerült megállapítanod egy nagy adag baromságot. Ügyes vagy, majdnem megugrottad egy 10 éves szintjét, csak ott az a fránya majdnem!

Más egyébként, inkább legyen grafomán (bár nem vagyok), mint olyan hibbant agyhalott, aki szerint egy embrió egyenlő egy már megszületett gyerekkel, aki szerint egy sejtcsomóért is felelősséggel (??) tartozunk.

Aki szerint helyén van egy nem tervezett embriót a férjünk elé helyezni.. És még reggelig sorolhatnám. Szóval legyen, vállalom, inkább ilyen legyek, mint akár 1%-ban is olyan, mint ti.

2017. nov. 22. 14:30
 68/197 anonim ***** válasza:
22%
#67 :) Ebben az esetben fogadd még őszintébb részvétemet, te férjek gyöngye, te...
2017. nov. 22. 15:11
 69/197 anonim ***** válasza:
34%
Mit mondott a doki? mi a helyzet a babával?
2017. nov. 22. 16:24
 70/197 anonim ***** válasza:
57%
Ajh már 30%-os annyira szánalmas vagy, fogd a részvetedet és nyilatkoztasd ki ott és annak, akit ez egy cseppet is érdekel! Nem én vagyok a te embered, nem mellesleg NŐ vagyok, te mintaanyák netovábbja, te.....
2017. nov. 22. 16:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!