Teherbe estem, de a partnerem nem szeretné ha megtartanánk. Mit csináljak?
Hát ezt mindenképp beszéljétek át.
A leírás alapján nekem nem tűnik kiforrott kapcsolatnak, inkább még a tiniszerelem kategória.
Sok rejtett baj bukkanhat fel, ha eddig még nem volt krízishelyzet és nem lett abban kipróbálva a kapcsolat.
Szia!
Nálunk is ez a probléma,terhes lettem,de a párom nem szeretne még apa lenni,mi megbeszéltük a dolgot,én nem köteleztem arra hogy velem maradjon és bele kényszerítsem az apaságba,igaz a szüleim nem gazdagok,de megtudom adni én is a kicsinek amit csak lehet,mivel nagy a családunk,kapok tölük is amivel nagy megkönnyítik a dolgomat.
A barátaim is sokat segítenek és ők is adnak amit csak tudnak,nagyon sokat köszönhetek nekik.
Viszont a párom azt mondta,hogy ha már mi voltunk felelőtlenek akkor válaljuk.
Sok sikert neked és én azt mondom beszéljétek meg a pároddal,ne vetesd el,egy kis életnek adhatsz életet.
Köszi a kommenteket!
Igen, mèg nem döntöttünk sehogy...anyagilag nem lenne gond, tinik sem vagyunk màr, ès csalàdi tàmogatàst is kapnànk mindkèt rèszröl, csak az aggaszt, hogy a baràtom mèg mindig nem baràtkozott meg a dologgal.
Van mèg egy kis idönk eldönteni, hogy mit ès hogyan. De èn meg szeretnèm tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!