Megtartanátok a helyedben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
2017. nov. 20. 09:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/197 anonim ***** válasza:
30%
Mindjárt elsírom magam! Amíg ez a lány ki nem írta, hogy elmegy a férjével a második konzultációra, nem volt napszak, hogy legalább egy kommentet ne küldtél volna! Most, hogy a dolog számodra kedvező fordulatot vett, most mindjárt a pár boldogsága vált fontossá egy olyan kérdésben, ahol konszenzusra a dolog természeténél fogva nem lehet számítani. Pillanatmyilag a torkodban dobog a szíved izgalmadban, amíg ki nem derül, mi fog történni. Ennyit az x-ről. De visszatérve a dolog érdemi részéhez, amiről csalhatatlanul megfeledkeztél, a nem létező erkölcs nevében mi a csudát is kérsz számon rajtam?
2017. nov. 27. 14:35
 102/197 anonim ***** válasza:
25%

"Legalább szöveget megtanulhatnal értelmezni, ugyanis itt a sok okostojás úgy gondolja a nonek semmi beleszólása nincs a védekezésben kívül a saját életébe, a saját mehehez és testéhez."

Ennél a kérdésnél leginkább az abortuszpártiak gondolták így...

"Azért ne legyünk már nevetséges!! Az meg csak hab a tortán, h sokan úgy gondoljak esz híján, hogy a 3,5 és 6,5 gyerekek véleményét kéne kikérni...:D "

Igen, van közük hozzá, hogy megölik-e a testvérüket. Amúgy nem megkérdezni kell őket, hanem elgondolkozni azon, hogy hogyan fognak tudni megbízni olyan anyjukban, aki a tesvérüket megülte.

2017. nov. 27. 16:53
 103/197 anonim ***** válasza:
58%
"Igen, van közük hozzá, hogy megölik-e a testvérüket. Amúgy nem megkérdezni kell őket, hanem elgondolkozni azon, hogy hogyan fognak tudni megbízni olyan anyjukban, aki a tesvérüket megülte." - a helyzet az, hogy a gyerekek ugye nagy eséllyel az abortuszt elfogadó többséghez fognak tartozni, és nem a gyilkosozó marginális kisebbséghez. Ez ugye egyértelmű. (és alapvetően nevelés kérdése) Viszont aki ilyen ostobaságokat hord össze, az nyilván tudja a választ arra is, hogy a testvérek hogyan fogják megélni azt, ha a "pocaklakó" miatt lép le az apjuk, illetve az utóbbi, ha megszületik, és cseperedik, hogyan fogja megélni azt, hogy a többiekkel törődik az apjuk, vele meg nem. Milyen lesz a testvérek viszonya hozzá, és ő hogy fogja elfogadni önmagát? Ötlet a kedves okoskodó magzatfanatikusoktól?
2017. nov. 27. 18:50
 104/197 anonim ***** válasza:
66%

“Ennél a kérdésnél leginkább az abortuszpártiak gondolták így... ”

Ha a hülyeség fájna... Épp most magyaráztam a szövegertelmezesről kedves, tényleg ideje lenne nekiállni megtanulni felfogni azt, amit olvasunk!! Az agyhalott magzatfanatikusok nyomatják itt agyba-főbe, hogy a nőnek konkrétan nincs joga rendelkezni a teste és élete felett, mert hogy csak addig van joga döntenie a terhessegrol, amíg védekezik!! Ha meg védekezett, mégis becsúszott, de a háta közepére se kívánja azt a gyereket, hát így járt egy nem kívánt gyerekkel kell büntetni és tonkrevagni az eletet, az se gond ha nyomorba szül, kutyát se.... Ez a ti fantasztikus logikatok..! Szóval ne itt állj neki okoskodni, ti nem vagytok

Képesek felfogni, h igenis joga van a nőnek döntenie mit akar tenni egy nem kívánt terhességgel!!

Ja és nem, az eg világon SEMMI közük és joguk nincs beleszólni azoknak a kisgyerekeknek a felnőttek dolgába!! Az a kis fejletlen sejtcsomó nem a testvérük! Marhára nem köteles egy nő odaállni a meglévő gyereke/i elé, h megint terhes! Majd ő eldönti egyedül mit tesz! Ha megtartja, elmondja, ha nem tartja, akkor meg szépen elmegy abra és nem mondja el. Ez ennyire egyszerű, nem kell túlragozni!

2017. nov. 27. 20:07
 105/197 anonim ***** válasza:
71%
gondolom a férjed is már pihenne kicsit, mert ő biztosítja azt, hogy sorban szülheted a gyerekeket
2017. nov. 28. 11:05
 106/197 anonim ***** válasza:
30%

"Az agyhalott magzatfanatikusok nyomatják itt agyba-főbe, hogy a nőnek konkrétan nincs joga rendelkezni a teste és élete felett"

máshol lehet. ITT az abortuszpártiak próbálták rávenni az alapvetően abortálni NEM AKARÓ Kérdezőt az abortuszra.

2017. nov. 28. 16:01
 107/197 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó, nem tetszik igazat mondani, konkrétan SENKI se mondta azt itt, hogy a Kérdező menjen abortuszra.

Tudod, az előbbiekben leírt agyrémmel (kérdezzék a pár éves testvéreket akarnak-e még egy kistestvért) szemben ahol már vannak élő gyerekek, ott van egy kényelmetlen tény, nevezetesen, hogy az apjuk hiányát viszont számon fogják kérni a gyerekek az anyjukon, teljes joggal. Ezért aztán ilyen helyzetekben ami fontos, az az, hogy KÖZÖS döntés szülessen, és megkockázom, másodlagos ehhez képest, hogy milyen közös döntés. Úgyhogy a válaszadók nem magzat-fanatikus része (bele értve magamat is) arra akartuk rávenni a Kérdezőt, hogy mindenképp közösen döntsenek, és nem arra, hogy hogyan döntsenek. Az az ő dolguk, az ő felelősségük.

2017. nov. 28. 20:37
 108/197 anonim ***** válasza:
73%
Atyaeg 28%-os te most tényleg ennyire suta vagy, vagy esetleg valaki segít benne...??! Tanulj már meg olvasni, nem is egy magzatfanatikus írta le ITT, hogy a nőnek addig tart a szabad választási joga, amíg a védekezésről van szó, utána nem!!! Úgyhogy nem is tudom miről beszélsz, de szerintem te magad sem...
2017. nov. 28. 22:46
 109/197 anonim ***** válasza:
30%

"arra akartuk rávenni a Kérdezőt, hogy mindenképp közösen döntsenek, és nem arra, hogy hogyan döntsenek. "

Általánosságban írtam, amit írtam. Az abortuszpártiak jelentős része, ha fordított a helyzet, és a férfi akarja a babát, a nő meg nem, akkor azzal jön, hogy a nő egyedüli joga dönteni...

2017. nov. 29. 15:50
 110/197 anonim ***** válasza:
40%

#109, és? Egy gyerek vállalásához 2 ember kell. Elragozom a kedvedért: Nő nem - férfi nem = NEM(!). Nő nem, férfi igen = NEM(?). Nő igen, férfi nem = NEM(?). Nő igen, férfi igen = IGEN(!). Ebből az első és az utolsó esetben adott a közös álláspont, a két középsőben meg nyilván megpróbálják meggyőzni egymást a saját álláspontjukról, és így közös véleményre jutni, ezért a kérdőjel.

Tényleg van olyan ember, akinek ez nem egyértelmű???

2017. nov. 29. 15:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!