Megtartanátok a helyedben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
2017. nov. 20. 09:11
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/197 anonim ***** válasza:
41%

"Ha arra esküdtem meg, hogy holtomiglan-holtodiglan, semmiféle bajban," -

Az emberek zöme nem esküszik a világon semmire, egyszerűen igen-nel felel arra a kérdésre, hogy "kíván-e az itt megjelent XY-nal házasságot kötni"

Egyébként meg aki köztem és egy embrió közül az utóbbit választja, az hagy el engem a gondban-bajban, és nem én őt. Én max fájó szívvel tudomásul veszem, és tovább lépek.

2017. dec. 1. 16:06
 132/197 anonim ***** válasza:
39%

"Te sem akartad vállalni a tetteid következményét. Értem." - hogy én mit akarok/tudok vállalni és mit nem, annak az eldöntésére itt vagyok én magam. Nem osztottam lapot senkinek, hogy helyettem ezt eldöntse, se semmilyen vallás istenének, se semmiféle államnak, se a páromnak, se a szüleimnek, se a szomszéd Béla néninek... ez tiszta?

Majd AZT számon kérheti rajtam bárki, amit előzőleg szabad akaratomból vállaltam.

2017. dec. 1. 16:11
 133/197 anonim ***** válasza:
17%

"Egyébként meg aki köztem és egy embrió közül az utóbbit választja"

De nem érted, hogy nem ugyanakkora sérelemről van szó???!!! A babát MEGÖLIK, Kérdező férjének meg lesz még egy gyereke. Akit ha nem fog ugyanúgy szeretni, mint a másik hármat, akkor sz@r alak. Pont. De én bízom benne, hogy nem ez fog történni.

2017. dec. 1. 16:12
 134/197 anonim ***** válasza:
32%

"Nem osztottam lapot senkinek, hogy helyettem ezt eldöntse, se semmilyen vallás istenének, se semmiféle államnak, se a páromnak, se a szüleimnek, se a szomszéd Béla néninek... ez tiszta?

Majd AZT számon kérheti rajtam bárki, amit előzőleg szabad akaratomból vállaltam."

Nem kértem, hogy lapot osszál nekem, magamnak szoktam osztani, ahogy az állam is szerencsére. A gyerektartás nem fizetése bűncselekmény, és börtön jár érte a hatályos magyar jog szerint. Akkor is, ha nem akartad a gyereket.

2017. dec. 1. 16:14
 135/197 anonim ***** válasza:
29%

"Majd AZT számon kérheti rajtam bárki, amit előzőleg szabad akaratomból vállaltam."

Gondolom nem erőszakolt meg a barátnőd.

2017. dec. 1. 16:15
 136/197 anonim ***** válasza:
56%

"De nem érted, hogy nem ugyanakkora sérelemről van szó???!!! " - szerinted.

"A babát MEGÖLIK, " - szerinted

"Akit ha nem fog ugyanúgy szeretni, mint a másik hármat, akkor sz@r alak" - szerinted

Most már csak arra kellene rájönnöd, hogy mindez - rajtad kívül - KIT érdekel és MIÉRT érdekeljen.

2017. dec. 1. 16:19
 137/197 anonim ***** válasza:
38%
#135 ahogy én se őt... (indifferens nyilvánvalóságok)
2017. dec. 1. 16:20
 138/197 anonim ***** válasza:
36%
"A gyerektartás nem fizetése bűncselekmény, és börtön jár érte a hatályos magyar jog szerint. Akkor is, ha nem akartad a gyereket." - ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ugye, már a kérdés elején ki lett tárgyalva, hogy 3 gyerek után nem emelkedik a tartásdíj, tehát ennél a kérdésnél a tartásdíj közömbös, ugyanaz az 50%, ha megszületik a 4., ha nem.
2017. dec. 1. 16:24
 139/197 anonim ***** válasza:
27%

"A babát MEGÖLIK, " - szerinted

Ez objektív tény teljesen független a Te, az emberek 90%-a, vagy akár az én véleményemtől.

2017. dec. 1. 16:25
 140/197 anonim ***** válasza:
38%

"- ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ugye, már a kérdés elején ki lett tárgyalva, hogy 3 gyerek után nem emelkedik a tartásdíj, tehát ennél a kérdésnél a tartásdíj közömbös, ugyanaz az 50%, ha megszületik a 4., ha nem."

Igen, nyilván a végtlenségig nem lehet emelni a tartásdíjat, de a lényeg akkor is az, hogy egy férfi szerintem vállalja a tettei következményét. (Ahogy egy nő is nyilván.)

Gondolom a TE esetedben nem a negyedik volt. Csak mert hogy azt írtad, hogy neked is van tapasztalatod. De mivel egy névtelen oldal, akár ki is fejthetnéd.

2017. dec. 1. 16:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!