Megtartanátok a helyedben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?2017. nov. 20. 09:11
141/197 anonim válasza:
#139, akkor te higgy ebben, nem tilos... ld. véleményszabadság.
142/197 anonim válasza:
"a lényeg akkor is az, hogy egy férfi szerintem vállalja a tettei következményét. (Ahogy egy nő is nyilván.) "
A férfi nem csak szerintem, hanem az írott törvény szerint is. A nő utóbbi szerint sajnos nem, de ez más kérdés.
143/197 anonim válasza:
A jelen kérdésre választ jelentő lényeg ott van a #17-ben.
144/197 anonim válasza:
A 17-es története mögött valószínűleg ugyanaz az emberi önzés van, mint amit itt ŐSZINTÉN BÍZOM BENNE, hogy meg fog haladni Kérdező férje. De akkor szerintetek kár, hogy 17-esnek él az utolsó gyereke, jobb lett volna, ha megölték volna. Igen, igazatok van, 17-es legkisebb gyereke csak egy sejtcsomó, neki nincsenek jogai.
145/197 anonim válasza:
Tudod utolsó, attól, mert te a fejed tetejére állsz akár pörögni, még nem fogja se a többség (se én magam) emberölésnek tekinteni a művi abortuszt.
146/197 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy a többség annak tekinti-e. Objektíve az.
147/197 anonim válasza:
Tudod, valójában az a teljesen lényegtelen (saját magadon kívül), hogy te mit gondolsz róla... attól nem lesz senki másnak se jobb, se rosszabb...
149/197 anonim válasza:
Na, örülök, hogy ezt beláttad. Az ilyen szituációkban egy a lényeg szerintem, hogy olyan megoldások szülessenek, amivel végül mindkét fél együtt tud élni. Hogy ez hogy tud létrejönni, az már az adott két emberen múlik.
150/197 anonim válasza:
Nem írt a kérdező, hogy mi volt az orvosnál?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!