Megtartanátok a helyedben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
2017. nov. 20. 09:11
 191/197 anonim ***** válasza:
95%

#155 -ös kommentelő vagyok! :) Nekünk is megszületett azóta, július 7-én a baba! :)

Gratulálok! :)

2018. júl. 25. 17:02
 192/197 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon nagyon gratulalok nektek! Milyen nagy orom, hogy megszulethetett! <3
2018. júl. 25. 20:51
 193/197 anonim ***** válasza:
100%
Holy vagytok azota?
2019. febr. 1. 13:27
 194/197 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagy a boldogsag, de igaza lett a ferjemnek tulvallaltam magam, segít ahol tud. Köszönök minden érdeklődő hozzászólást. Peace and love.
2019. júl. 30. 17:27
 195/197 anonim ***** válasza:
85%
"Nagy a boldogsag, de igaza lett a ferjemnek tulvallaltam magam, segít ahol tud" - Kérdező, ha már így alakult, remélhetőleg minél gyorsabban és minél kevesebb áldozattal túl juttok ezen a túlvállalós időszakon, és beáll az egyensúly.
2019. júl. 30. 17:30
 196/197 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot
2019. okt. 17. 06:13
 197/197 anonim ***** válasza:
51%
#155, 191 vagyok. Mi csodásan vagyunk, sokszor nehéz, de annál nagyobb a boldogság. Imádom az életünket és a negyedik pici kinccsel lett teljes a családunk! Sokat vagyok egyedül velük, nem könnyű, de nem is lehetetlen. De el sem tudnám képzelni már másképp! :)
2019. okt. 19. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!