Sziasztok! Van 3 gyönyörű lányom! Most terhes vagyok,nem tervezett, a kicsi még csak 11 hónapos lesz, középső 3.5 éves ,nagy 6.5 éves! Boldog házasságban élünk, de a férjem nem akarja a 4.et,nem anyagi okokból hanem a minőségi idő rovására, szerinte a 3at se úgy neveljük ahogy ő azt elképzelte! A középső gyerekunknek idegrendszeri fejletlensege van,amit mai napig nem tudjuk miért(terhesség,szülés rendben) a tünetei viselkedés és nem tud beszélni ,jelenleg heti 3x hordom logopédiàra napközben egy másik városba! A kérdésem lényege hogy én sem akartam még egy babat, fogaszatra kellene már járnom annyira tonkre ment 3 terhesség alatt a fogaim, de ha már itt a baba kényelmi okokból nem tudok lemondani róla! Dolgozom koetqn munkaidőben és a férjem védelmében extra van! A 4.t babát is be tudnánk illeszteni,nagyon nehéz lenne és segitsegre is szükségem lenne,amit meg tudunk fizetni,de a férjem szerint nem hagyatkozhatunk más segítségére és úgy vállaljuk még egy babat! A férjem azt mondja,hogy nem kenyszerithetem ebbe bele,én meg azt mondom hogy ő meg abortuszra nem ! Mit gondoltok? Ki mit tenne?
Az Otthon Segítünk alapítvány ingyen kimegy házhoz segíteni. A fejlesztendő gyermeked szállításában is ingyen tudnak segíteni, bátran keresd meg őket!
Annyira örülök, hogy az életet választottad a halál helyett.
2017. dec. 19. 21:19
162/197 anonim válasza:
Nem elfogadta, hanem ràerőltetted. Aztàn majd ne panaszkodj, ha nem érdekli majd a gyerek, nem foglalkozik vele.Jó eséllyel azt is meg fogod kapni, hogy te akartad.
2017. dec. 19. 23:25
163/197 anonim válasza:
160, én számos olyan történetet tudok az ismerősi körömben, ahol a babát el akarta vetetni az apa, de aztán mikor megszületett, nagyon örüllt neki. Az egyik barátnőm gyereke, akit az apa először el akart vetetni, pl. most diplomázik az orvosi egyetemen.
2017. dec. 19. 23:47
164/197 anonim válasza:
"Az egyik barátnőm gyereke, akit az apa először el akart vetetni, pl. most diplomázik az orvosi egyetemen." És??? A kettőnek a világon semmi összefüggése sincs egymással... nem az a kédés, hogy a gyerek élete hogyan alakult, hanem az, hogy az apáé hogyan alakult a nem kívánt gyerek megszületése után...
2017. dec. 20. 00:52
165/197 Theressita válasza:
Hála Istennek, hogy győzött az élet a halál felett, nagyon jó ezt olvasni... :-) Őszintén gratulálok és sok boldogságot kívánok az egész családnak!
2017. dec. 20. 09:22
166/197 anonim válasza:
" nem az a kédés, hogy a gyerek élete hogyan alakult, hanem az, hogy az apáé hogyan alakult a nem kívánt gyerek megszületése után..."
Pfff, na ettől hánynom kell.Látod kedves kérdező, ezért kell meggondolni hogy szülsz-e vagy nem, mert a gyerek végül nem számít úgysem, csak apuci számít meg az élete. Akkor meg már ezerszer inkább az AB.
2017. dec. 20. 09:26
167/197 anonim válasza:
#166, nekem meg azoktól, akiknek egy embrió fontosabb, mint a párjuk élete... csak azt nem tudom, hogy az ilyenek mi végből hazudják azt, hogy a másikat szeretik, meg fontos nekik...
(szerencsére az én párom normális értékrenddel bír)
2017. dec. 20. 09:32
168/197 anonim válasza:
Tudoom hogy ez neked teljesn hót mindegy, és nem érdekel, de az van, hogy az a szerencsétlen gyerek nem tehet semmiről. Nem tehet arról, hogy az anyja egy manipulatív babóca mániás, sem arról hogy az apja telibeszrja, mintha a vilgon sem lenne. Ő csak úgy van. Szóval engedd már meg hogy egyedül őt sajnáljam ebben a történetben ha már 2 kretén szülővel lett megáldva :)
Az értékrendetek meg hidegen hagy.
2017. dec. 20. 09:37
169/197 anonim válasza:
"Ő csak úgy van. Szóval engedd már meg hogy egyedül őt sajnáljam ebben a történetben " - természetesen azt sajnálsz, akit akarsz, de nem "Ő" hanem "AZ", nem XY, hanem "EGY" embrió, nem személy.
2017. dec. 20. 09:42
170/197 anonim válasza:
Igen még!!!! De amint megszületik, már Ő lesz! Nem tudsz szöveget értelmezni? Én nem az embrióért szólaltam fel, hanem a már megszületett gyerekért, majd felnőttért, akit hidd el hogy teljesen higegen hagy, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Őt nem vigasztalja hogy ki vert át kit. Lesz egy apja, aki nincs mert leszja a fejét, meg anyja aki majd jó eséllyel rajta vezeti le a frusztrációját...és így lesznek a boldog kigyensúlyozott emberek....jaaa nem. :)
Igazából nem tudom mit kakaskodsz velem, én nem az ab ellen vagyok ilyen esetben, sőőőt. Csak gondoltam ha már szó van anyuci lelkéről, apuci lelkéről, meg a magzat lelkéről, akkor nézzük már olyan szempontból is hogy annak a gyereknek milyen gyerekkora lesz, és lesz-e kihatással a további életére az egész amibe beleszületett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!